Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipoteza!!!!!!!!!

Założmy że mam 19 lat i wygram w lotto?

Polecane posty

Gość hipoteza!!!!!!!!!

To co wtedy robię? Czy jadę do miasta w którym znajduję się tak duży zakład i od razu mam wypłacane pieniądze? Jakie są formalności?

Gość dsfasfsadfasdf
Najpierw wygraj a później się martw :P A formalności są takie ze jedziesz do Warszawy bodajże i kasę Cie przelewają na konto.

Gość hipoteza!!!!!!!!!
A co jak ja nie mam konta??? A konta które mają rodzice zajął komornik?

Gość hipoteza!!!!!!!!!
czy 20 milionów zmieści sie w skarpecie? :classic_cool:

Gość dsfasfsadfasdf
To podajesz moje konto i jest ok :P

Gość sądzę że musisz mieć konto
ale dobrze nie wiem, bo nigdy nie wygrałam :)

Gość hipoteza!!!!!!
No właśnie, muszę miec konto. Ale jakbym wygrała to nie mogę powiedziec o tym rodzicom bo oni by mi złamanego grosza z tego nie dali a ja chce sobie kupic własne mieszkanie. Mam dosc zycia z rodzicami w jednym pokoiku z kuchnią.

Gość dsfasfsadfasdf
A co to za problem konto założyć??Przecież to raptem 15 minut w banku:P Czy Ty aby na pewno masz te 19lat??

Gość hipoteza!!!!!!
Mam ale do tego jest potrzebny własny NIP! To raz, a dwa też mam dług na kilka tysięcy.

Gość dsfasfsadfasdf
Jaki nip??Wystarczy Ci dowód osobisty i konto zakładasz skoro jesteś pełnoletnia.A to że masz dług to z tego powodu mają Ci konta nie założyć??To chyba tak nie działa :P

Gość hipoteza!!!!
Ale komornik może zajac!

Gość dsfasfsadfasdf
Ale ja Ci wpłynie kilka milionów to odciągną te kilka tysięcy i nawet tego nie zauważysz. A jak by co to zawsze możesz mi dać kupon a ja odbiorę kasę i Ci ja przekaże ;)-taki nasz cichy układ.

Gość totalne bezbiuście
A ja kiedyś słyszałam, że oni każą założyć Ci kilka różnych kont i wpłacają wygraną w mniejszych kwotach na te konta.

Gość hipoteza!!!!
Tylko moi rodzice również mają długi.... oczywiście spłaciłabym ich długi ale komornik mi sam tego nie weźmie?

Gość dobre sobie ...
Pytanie tylko, czy kiedykolwiek wygrasz, bo z tego co obserwuję, to grać można codziennie w multitotka, w dużego lotka bodajże 2 albo 3 razy w tygodniu i jest jeszcze mały czy super lotek, i pewnie inne. Ale..... głęboko zastanawia mnie fakt, że gry totolotka odbywają sie niemal codziennie, w każdym bądź razie bardzo często, a częstotliwość tych gier ma się nijak do wygrywania. Bardzo mało sie słyszy, że ktoś wygrał, a jak już, to dawno temu, więc gdzie te pieniądze się podziewają? Niby podają kolektury w których padła wygrana, ale nie do końca w to wierze, bo w moim otoczeniu i w otoczeniu znajomych dalszych nikt dawno nie widział i nie słyszał, aby te wygrane były realne. Ja nie znam żadnej osoby, która wygrała w totka i nikt wokół mnie także. Zresztą słyszeć coś takiego, to za mało, bo ktoś podszyty może puścić plotkę, dlatego nie można dawać wiary zasłyszanym informacjom. Pozostaje jeszcze sprawa ukrywania tożsamości zwycięzcy z uwagi na jego bezpieczeństwo, ale ja dopatruję się w tym możliwości ukrycia nie zawsze uczciwych manipulacji.

Gość dsfasfsadfasdf
dobre sobie ... Cóż za teoria spiskowa :P Ja mam znajomego który zna osobę która wygrała 7 baniek,więc jednak można.A i jednak nie jest tak dużo tych wygranych żeby każdy z nas miał jakiego znajomego który wygrał w lotka,przecież jest nas ponad 30 milionów w Polsce(wiem że tyle osób nie gra).

Gość dobre sobie ...
No tak, ale te ponad 30 mln, mają rodziny a rodzin jest mniej niż obywateli i to niestety daje do myślenia i to dużo. Ty w ty 30 mln. zawarłaś dzieci i osoby starsze, które rzadko grają w gry liczbowe. Częstotliwość losowań jest bardzo wysoka, a częstotliwość wygranych, jakby odwrotnie proporcjonalana, czyż to nie dziwne? To nie jest żadna teoria spiskowa, tylko moje spostrzeżenia, nie wiem skąd u ciebie tak daleko posunięty wniosek?

Gość ....Maćka....
częstotliwość wygranych jest niska bo i prawdopodobieństwo trafienia w 6liczb jest nickie

Gość ciekawska......
To gdzie ta kasa??!!!

Gość gość
Ciekawe czy autorowi posta udało sie wygrać bo ja gram od kilku lat i jeszcze nic nie wygrałem!Teraz chociaż zacząłem grać przez stronę kuponylotto pl bo kolekturę obok mojego bloku zlikwidowali.