Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latek z Warszawy

Ostre ataki bólu kregosłupu u mojej kobiety

Polecane posty

Gość 25latek z Warszawy

Już nie wiem co mam robić. Od jakiegoś czasu codziennie wieczorem o tej samej porze oraz rano moje Kochanie ma ostry atak bólu kręgosłupa. Najpierw zaczyna się od dołu a potem ból idzie do góry kręgosłupa. Jest to ból tzw. kłujący. Aż taki, że dziś przy mnie normalnie płakała z bólu i nie mogła się ruszać ;( Aż mi się serce kroiło. Ale Ona jest uparta jak ja i o lekarzu nie chce słyszeć :/ Może to stres bo studiuje dwa kierunki i jest bardzo wrażliwa, już sam nie wiem :( Ktoś miał podobny problem?

Gość Eelina72
ja miałam podobnie,kilkanaście minut nie mogłam się ruszyć byłam u lekarza zastałam przebadana i ortopeda powiedział mi żebym poszła na masaż pierwsze 2 miałam w przychodni(nie polecem) a teraz chodzę prywatnie raz w miesiącu i jest dobrze

Gość 25latek z Warszawy
No ja mam nadzieję choć to mnie bardzo martwi :( Gdy ma ten ból to w okolicach kręgosłupu ciało jest zimne. Ale może tak mi się wydaje, przewrażliwiony jestem. Czyli robić masaże?

Gość Eelina72
zadzwon umów się i dowiesz się czy masaż pomożę chcesz jakieś namiary ja mam masażyste który jeździ do klijentów

Gość 25latek z Warszawy
Bym prosił o namiary :)

Gość Eelina72
mam tel do rejestracji 501490830