Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do ilu facet zaakceptuje?

Jaka liczba facetów, z którymi dziewczyna uprawiała anal to już przesada?

Polecane posty

Gość Do ilu facet zaakceptuje?

Jak uważacie, czy przeciętny facet byłby zły jakby się dowiedział, że jego dziewczyna uprawiała wcześniej seks analny z 4-5 chłopakami?

Gość afk
zależy tylko od osób, z którymi ta dziewczyna się spotykać będzie. jeżeli jej przyszły mężczyzna będzie konserwatystą i na samą myśl o wejściu "w kakao" robi się zielony na twarzy, dla niego czy dziesięciu poprzedników, czy sama tylko nieudana próba takich praktyk u partnerki wywoła odruch wymiotny i najpewniej skreśli taką bez względu na wszystko. pa, pa. Wszystko zależy od upodobań. Są ludzie, którym nie robi, czy poprzedni partner kochał się w parku pod ławeczką na której siedzieli dziadkowie z wnuczętami albo na statku kosmicznym ze zmutowanymi zombie. A już na pewno nie patrzą czy to był odbyt czy macica, czy dziurka od nosa. liczy się dla nich tu i teraz, przeszłośc to przeszłość. A są też tacy (i mężczyźni i kobiety, choć raczej spotyka się mężczyzn) którzy będą woleli, by ich druga połówka "należała do nich". Którzy woleliby mieć kobietę "na własność". Cholera, nie mówię tu o jakiś zaburzeniach zazdrosnych, ześwirowanych mężów, którzy nie pozwalają kobietom wyjśc do kina z przyjaciółkami, nie zrozum mnie źle. Po prostu mężczyzna typu... samiec alfa. Taki, który otoczy opieką nieco... inną, oryginalniejszą niż cała reszta facetów. Dżentelmen. Dpbra kończę, bo nie potrafię się wysłowić. Pozdrawiam.

Gość Nocny_pukacz
Jeśli to ja bym bzyknął sobie w dupala jako 10 i poszoł do chaty to okey, a jeśli chodziłoby to o moją lepszą połówkę, to poszła kakaowa dziwko won! Żonę kumpla mogę i posunąc w dupę, ale przecież moja luba musi być dziewicą w każdym calu i dziurce!

Gość bhojnnkj
nie ważne czy uprawiała anal czy robiła loda - ważna jest ogólnie liczba - jeżeli ma mniej niż 30 lat i miała więcej niż 3 partnerów seksualnych to już jest w oczach normalnego faceta dziffką

Gość _Misiek__
Każda ilość to kompletna głupota. Nawet 1.

Gość i dlateko miśku jesteś sam:)
o!

Gość Misiek ma racje
...

Gość paniom po analu
mówimy nie

Gość amelka8898
Wejdz na dyskrecja.pl i zmień swoje życie erotyczne

Gość do afk
dlatego dzentelmeni wola dziewice

Gość Nocny_pukacz
Kto to jest ta namiętna kooorwa Amelka, która ciągle smęci o jakiś zakupach?

Gość Ja uprawiałam analny z 5 przed
chłopakiem. Mu powiedziałam, że jestem dziewicą i uwierzył, bo miałam błonkę.