Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kupić...

Czy łóżeczka turystyczne mają dość twarde podłoże, na którym dziecko śpi?

Polecane posty

Gość chcę kupić...

Mam zamiar kupić łóżeczko turystyczne zamiast drewnianego. I chodzi mi głównie o to czy spód łóżeczka czyli miejsce, gdzie dziecko leży, śpi siedzi itd jest w miarę stabilne i twarde. Wiem, że można dokupić normalny materac, ale do tych łóżeczek jest dołączony materacyk, ale taki cienki. Czy takie łóżeczko jest godne polecenia?

Gość niestety musisz
dokupic materac na pierwsze miesiade moze i kocyk wytarczy tzn jak bedzie dziecko spalo na podwiezonym spodzie a potem obowiazkowo materac

Gość DupaduPaniePaździoch
Tak jest sztywny jak ja go próbowałam na sobie że tak powiem... to dla mnie za twardo i za sztywno.. Dla dzieciaczka akurat

Gość chcę kupić...
No właśnie chcę wiedzieć. Bo w sumie mam normalny materac i chcę wiedzieć czy wystarczy ten cienki, który już jest do tego łóżeczka czy muszę dać normalny, aby dziecku było wygodniej...

My mamy lozeczko turystyczne i nie wyobrazam sobie jak by dziecko mialo spac na tym materacu, ktory jest juz dolaczony do lozeczka, wogole dla mnie to nie materac!!!! Jak najbardziej powinnas kupic dziecku normalny i porzadny materac!!!!

My mamy lozeczko turystyczne i nie wyobrazam sobie jak by dziecko mialo spac na tym materacu, ktory jest juz dolaczony do lozeczka, wogole dla mnie to nie materac!!!! Jak najbardziej powinnas kupic dziecku normalny i porzadny materac!!!!