Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje życiowe plany

Oto jakie mam plany na przyszlosc!!!

Polecane posty

Gość moje życiowe plany

Zamierzam pojsc na studia Kulturoznawstwo(wybrane specjalizacje to filmoznawstwo, teatrologia oraz animator kultury). Pozniej zdam egzaminy eksternistyczne(aktorski i rezyserski) zrobie podyplomowke z dziennikarstwa i scenopisarstwa, zrobie dodatkowe kursy fotograficzne, zaczne spiewac. Dzieki temu bede znany jako aktor, piosenkarz, dziennikarz, rezyser, scenarzysta, fotograf :).... Co o tym myslicie???

Jeszcze sto razy zmienisz te plany:D Najlepiej to... nic nie planować:) i brać, to co życie daje...:)

Gość moje życiowe plany
Ponioslo mnie troche ale rzeczywiscie mysle o tym by tak w zyciu postapic to najlatwiejsza droga do kariery. Zreszta musze nawiazac jeszcze kilka waznych przyjazni w srodowiskach medialnych :) zazwyczaj z kims kto odkryje moje talenty :)

Gość moje życiowe plany
Tylko ja w tym roku mam mature :) tutaj nie ma juz czego zmieniac , nalezy realizowac swoje cele ... chociaz to jest najtrudniejsze :) i czasami ciezko uwierzyc w to co sie zamierza :D

Gość czyli po studiach będziesz
gówno umieć i do niczego się nie będziesz nadawać :o

Gość moje życiowe plany
Czemu mam gowno umiec po studiach, moje zawody ktore wybralem to zawody dla wybranych. Albo sie ma talent albo nie, jestem pewien ze wiele osiagne , dlatego juz teraz powinnem pracowac nad swoja kariera a studia ma sie po to zbyu cos miec, zeby miec mgr przed nazwiskiem. Zreszta zadne studia nie sa teraz gwarancja na lepsza przyszlosc.