Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadem jademkkk

Kto był z was w Rosji / Moskwie ? , bo jade :)

Polecane posty

Gość jadem jademkkk

Raczej zawodowo ,ale bede tam jakis czas :) licze na poznanie jakiejś ciekawej kobitki , przyjaznie sa nastawione do Polaków ? :D

Gość no to nie licz
Rosja po aferze ze Smolenskiem jest bardzo zle nastawiona do Polakow

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ale Ci zazdroszcze. moje marzenie pojechac do Moskwy.

Gość gn gfxgz
bylam w kalinigradzie generalnie babeczki to troche wiesniary :D

Gość Ja byłam
Mieszkałam w Moskwie miesiąc, w lecie. Było strasznie gorąco. Wiele rzeczy tam Cię zadziwi i możliwe, że urzeknie, tak jak i mnie. To jest miasto niepodobne do innych europejskich. Miasto kontrastów. Z jednej strony piękne cerkwie, złoty kopuły, z drugiej wieżowce i mc'donaldy. Wyjeżdżaj za miasto, na bazary. Tam to nawet tresowanego niedźwiedzia zobaczysz z bliska i różne dziwy, które ludzie sprzedają. Wieczorem nie radzę wypuszczać się samotnie w miasto, bo możesz nie wrócić. Zawsze lepiej wychodź w towarzystwie i nie zwracaj na siebie zbytnio uwagi. Rosjanki są zadbane i kobiece, na ulicę szykują się jak na wybieg. W Moskwie ceny są kosmiczne, wiele tam biedaków i nowych ruskich w złocie, pełno luksusowych aut. Życzę miłych wrażeń z pobytu:).

Gość to i ja cos powim
ee tam zle nastawieni ? Zawsze znajdzie się jakis procent kretynów tak jak u nas. Rosjanie ogolnie są bardzo mili dla Polakow , w Moskwie w niektorych miejscach jest piekienie drogo , ale to gigantyczne miasto wiec i tanie miejsca sie znajdą . Miasto konrastów oj i to jakich :) Z jednej strony wille , Ferrari i masa innych dziwnych marek , kobiety od stop do glow ''zrobione'' :D , a z drugiej strony pełno blokowisk , bazary jak w latach 80,90 u nas , stare wołgi :) Kobiety są zadbane bardzo ładne ,ale mają tendecje do popadania w tandete :) Faceci są ubrani tak samo ,ale wielu przystojnych zwłaszcza milicjantów :D A miasto ? Piekne :) Chcialabym tam mieszkac gdybym miala kase :P Czy jestw w nocy niebezpiecznie ? Nie wiem bo nie wychodziłam ,ale trzeba sobie zdawac sprawa ,ze wiekszosc ludzi w moskwie jest biedna wiec sam sobie odpowiedz.