Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodpowiedzialna zdzira

Zaszłam w ciaze z kochankiem

Polecane posty

Gość nieodpowiedzialna zdzira

Ja pie**ole, dziewczyny co zrobilybyscie na moim miejscu? Jak ja powiem o tym mezowi. Jestem załamana. Prosze bez drwin.

Gość sfiksowałabym
jeku masakra, ja chyba nie wytrzymałabym 9 miesięcy niepewności, pewna jestes że to nie męża? chyba bym usunęła

Gość klklklk
mąż będzie miał jeszcze jedno dziecko, nie mów męzowi

Gość To że nie kończy w Tobie to
nie znaczy ,ze nie może być jego:P

Gość sfiksowałabym
i dodam jeszcze że wcale mi ciebie nie żal, masz nauczkę, po jaką cholerę zdradzasz męża,jak z nim nie chcesz być to się rozejdz i pószczaj ile chcesz,może to czegos cię nauczy

Gość 222222
a wolisz żyć z mężem czy z kochankiem? może lepiej będzie ci z prawdziwym ojcem dziecka?

Gość na twoim miejscu
dokonałabym aborcji farmakologicznej ........ a po co ci był kochanek, że tak zapytam, mąż niedobry w te klocki ....??? nie potępiam, tylko pytam ....

Gość ciekawi mnie
jak wytlumaczysz mezowi ze jego dziecko jest czarne. LOL

Gość na twoim miejscu
no to naprawdę usuń, kobieto wolisz się męczyc całą ciąże (fizycznie i psychicznie), a po porodzie z dnia na dziń odkrwać, że dziecko nie wygląda wcale jak twój mąz, on zacznie coś poderzewać ..... ryzykujesz wiele. usuń i ZOSTAW KOCHANKA

Gość na twoim miejscu
dziwna jesteś. ja mam kilkuletnie dziecko, moje i męża.... ale gdybym była w takiej sytuacji to bym usunęła bez wahania .... usunąć nie, bo co - grzech? czy jak?? ale do łóżka z obcym dziadem iść mężą zdradzać??? echhhh

Gość ajarozumiem
a ja nawet trochę Cię rozumiem, miałaś tylko strasznego pecha uważam, że bardzo mądrze mówisz że wolisz zostać sama niż usunąć, postąpiłabym dokładnie tak samo, poczekaj może tylko do porodu, zawsze jest jakaś szansa że to jednak męża a nie widzisz szans na ułożenie sobie życia z kochankiem?

Gość skończyl w tobie przez twoją
nieuwage hahahahaa ubawilas mnie z rana :)

Gość ajarozumiem
więc chyba musisz poczekać do rozwiązania napewno to będzie ciężkie 9 m-cy ale dasz radę a co kochanek i mąż na ciążę wiedzą już?

Gość idiotyczne prowo
bez polotu

Gość Twoja matka mogła się
wyskrobać. Wstrętna dziwko, jak masz resztki czegoś zwanego dumą, po prostu się rozwiedź.

Gość slabo tak wkladac
i bardzo dobrze, ze zaszlas w ciaze. moze sie w koncu nauczysz odpowiedzialnosci!

Gość Dariusz7878
Moge Ciebie zapytac, jak to sobie ukladalasz w glowie, mialasz dwoch facetow, jak to bylo ? Dobrze Ci bylo z mezem i z kochankiem? Oproc tego, jak moglasz, nie masz sumienia juz ? Pytam bo dla mnie ktos tak zrobil i nie dostalem odpowiedz.

Gość barbara b .
zle bym sie czula ukrywajac prawde przed wszystkimi, nie wytrzymalabym psychicznie a dotad sie ukrywac nie mialas wstydu ? :o

Gość Dariusz7878
Pozwol zeby wytlumaczyla, ja jestem tylko ciekawi co takiemu czloweikowi przechodzi przez glowe.

Gość moja koleżanka ma 2 dzieci
jedno męża, drugie kochanka, mąż o niczym nie wie, kochanek też... wiemy tylko my... mąż kocha obie córki jak swoje... gorzej z mamą... ona kocha do dnia dzisiejszego swojego eks kochanka (mimo, że minęło juz 10 lat) i sowja miłość przelewa na jedną z córek , ta od kochanka, ta druga jest gorzej traktowana

Gość moja koleżanka ma 2 dzieci
nic nikomu na razie nie mów, chyba, ze jesteś przygotowana na to, że mąż cie zostawi...

Gość Dariusz7878
Grzech na grzechu a Ty jeszcze zachecaj, zle z wami jest.

Gość Dariusz7878
Czym wiecej czytam to jest jasne ze kobiety robia co chca, i bez zadnego sumienia. Kobieta czuje sie zle w zwiazku to ma prawo do zdrady, bez skrulpulow, potraficie zrobic najblizszej osobie krzywde i wcale zalu nie czuc, absolutnie nic.

Gość oj tam robisz problem
jeszcze jeden debil się urodzi:D a jak dziewczynka to kurwiszon przybędzie no i co:D:D:D:D:D

Gość a kobieta po rozwodzie
Najbardziej mi żal twojego męża i tego poczętego dziecka... Taka krzywda z twojej strony ich spotkała I do tego jesteś wyrachowana sucz, teraz piszesz tutaj by ratować własne doopsko Tfuuuuuuuuuuuuu!

Gość ouhgbkhj
Nie przepadam za arabami, ale z jednym mają rację. Kurwy trzeba napierdalać kamolami, aż zdechną.

Gość john_
Dla mnie to możesz kopnąć w kalendarz, ale zanim to zrobisz to urodz to dziecko zdrowe i oddaj do adopcji. Jeżeli przeżyjesz, to rozwiedz sie z mężem, bo nikt nie chciałby mieć takiej "kobiety". Na Boga, w dzisiejszych czasach to strach się żenić, bo to jak rosyjska ruletka. Świat opiera się na pieniądzu i pizdzie!