Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whyywhyhwy

pilnie odkupie bardzo wychodzone kobiece buty

Polecane posty

Gość whyywhyhwy

zaplace od 20do50zl zapare klapki baleriny itp kazde

Gość whyywhyhwy
ile zanie chcesz masz meila to si eodezwe

Gość whyywhyhwy
zeby je wąchać i onanizowac sie przy tym

Gość whyywhyhwy
podszyw juz si ebawi poprostu takie buty maja historie i takie chce wlasnie .podaj meila to si eodezwe i pogadamy normalnie bo tu nieda si ezaduzo podszywow

Gość co za dziwny fetysz
ale są jeszcze dziwniejsze :D

Gość whyywhyhwy
uwielbiam te feromony ze starych schodzonych i przepoconych butów

Gość zastanawiająca sie
TA? TO JA TEŻ cI COS SPRZADAM, WYSTAWIE NAA LLEGRO OK?

Gość whyywhyhwy
A macie może używane majteczki tylko takie w których chodziłyscie minium trzy dni bez zmieniania w upalne lato ? pałace kazda cene !!!!

Gość whyywhyhwy
przepocone skarpetki tez odkupie oraz tampony ale tylko używane

Gość whyywhyhwy
najlepiej jakby to były stringi z czoko

Gość są tu jakieś czadowe
fetyszystki? chętnie taką spotkam :)

Gość zastanawiająca sie
A musza być sexi? czy gacie po tacie mogą być?

Gość xoxoxoxoxoxoxopis
Witam. Mam na imię Michał, licze 16 wiosen i mam wielki problem! Otóż od ostatniego czasu polubiłem zabawe kałem, posunalem sie nawet ostatnio do zjedzenia mojego stolca ktorego wysrałem z dupy. Strasznie mnie to podnieca, ten gorzki smak gówna. Niestety po spożyciu powyższego przysmaku doznalem ciezkiej choroby ukladu pokarmowego i musialem lezec w szpitalu. Oto w jakiej formie spożylem mój kał: wyciagnałem dopiero co zrobiony przysmak z ubikacji, wrzucilem do robota kuchennego. Dodalem troche sosu "Uncle Beans", szczypte soli. Cala ta mieszanke zmielilem i nalałem sobie koktajl, ktory nazwałem "przysmak gówienny", wnet go wypiłem. To było wspaniałe przezycie, odczuc cos nowego, czegos czego ludzie przewaznie nie robia. Niestety zaprzestałem spożywania kału, ponieważ źle wpływalo to na zdrowie. Od dziś jedynie co robie to bawie sie kałem, nawet namówilem na to mojego bliskiego przyjaciela! Nasza zabawa nazywa sie "koszenie kreta". Polega to na tym, ze kolega wysrywa fragment gówna a ja pochylony staram sie go uciąć językiem. Jezeli kał posiada gęsta konsystencje to jest to nie lada wyczyn, nalezy mocno wysilić język. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Pewnego dnia, gdy bawiliśmy sie kolega wysrał strasznie zbitego kloca, ktoremu nie dałem rady i musiałem sobie pomóc palcem. Tak wiec przepołowiłem brązowy kamien, a w środku znalazłem 50 zł! (bylo zawiniete w folie) Okazało sie ze tego dnia byly moje imieniny i moj przyjaciel specjalnie na ta okazje połknoł banknot aby sprawic mi przyjemnosc. Jak widzicie zabawa ta kryje w sobie wiele niespodzianek i w wiekszosci od Ciebie i Twojego partnera zalezy czy bedzie ciekawie. Czasami mam takie napady, ze siedze w kiblu i podczas srania (gdy kał juz powoli wychodzi) zaczynam machac głową na wszystkie strony i krzyczeć "kał!", "oleista ciecz kałowa wylewa sie z mojego odbytu!", "wydobywam zwieraczem niczym kilofem brązową rude!" itp. To również jest wspaniała zabawa - bawi, uczy i cieszy. Czesto wychodza zajebiste texty, a wyobraznia jest nieograniczona. Np wyobrazam sobie ze moj odbyt to wielka śluza za która stoi boiler wypełniony kałem i nagle śluza sie otwiera i WYLEWA sie GESTA ciecz, ktora tak mnie podnieca. Dokladnie wczoraj wieczorem wyskoczyl mi syf na mordzie, wiec wysiliłem moją dupe do oddania kału. Wnet wziołem go na szufelke i na tace do kuchni. Szybko poszatkowalem i wsypalem wszystko do kubeczka. Dodałem mleka i zwinnym ruchem wymieszałem, tworząc gęsta konsystencje. Naniosłem na twarz mój produkt robiąc maseczke kałowa i połozylem sie spac. Na nastepny dzień syf znikł! A jeszcze przez chwile na twarzy mialem zaschnięty kał, ktory wydawał wspaniała woń. Dziekuje Wam ze przeczytaliscie moje zamiłowanie do kału, teraz chcialbym sie zapytac kogos kompetentnego... CZY JESTEM NORMALNY? Dlatego, że troche sie tym wszystkim martwie. Za odpowiedz z góry dziekuje. mój numer GG- 4922838

Gość whyywhyhwy
dziewczyny widzicie ze tu sa same podszywy jak jakas naprawde chciala by sprzedawac mi takie buty prosze podac meila i porozmawiamy i wszysdko uzgodnimy. albo prosze odezwac sie na mojego meila canon553@wp.pl pozdrawiam

Gość do xoxoxoxoxoxoxopis
nie odbiegasz normą od większości forumowiczów Kafeterii, zwłasza od tych spędzających tu całe życie pod przykrywka czarnego nicka

Gość EDEK z Pomorskiej
ja mam śmierdzące trampki też może byc?:P

mam całą szafę takich śmieci, mogę udostępnić, ale ostrzegam, że tania nie jestem!

Gość whyywhyhwy
skad jestes kaszika??odezwij sie nameila ok