Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamężna277

Boli mnie to że inne sobie testują facetów

Polecane posty

Gość zamężna277
tak :) nie tylko jak to ująłeś kutasów, w ogóle znajomości..

Gość sruuuuuuuuuu
latop dobrze mowi , tylko czekać aż zaczniesz poważnie rozglądać się za kimś innym i w końcu ulegniesz albo będziesz o tym myślała do końca swoich dni. Czego Ty własciwie im zazdrościsz ? ''Różnorodności'' ? Bo nie rozumiem , jedna ma infantylny charakter , zabawowy styl zycia a inna jest stworzona do stabilizacji... Tak było jest i będzie.

Gość zmeczonazyciem28
nie masz czego żałowac ja wyszłam za maż bardzo młodo, za mojego pierwszego partnera. chyba głównie z niedowartościowania i strachu przed samotnoscią. Kiedy w związku bylo wszystko ok miałam podobne myśli. Los jest przewrotny i mój mąż okazał sie ostatnim skurwielem który pił zdradzał i molestował psychicznie. Gdy miałam lat 25 odeszlam od niego co nie bylo łatwe. Gdy się uwolniłam z reżimu podchodziłam do zycia bardzo optymistycznie. Przeciez jestem madra inteligentna odnosze spory sukcesy zawodowe nie narzekam na finanse pięknoscią może nie jestem ale brzydka też nie. dlaczego miałoby sie nie udac? od prawie trzech lat kazdy zwiazek konczy sie fiaskiem.i zawsze slysze ze jestem za dobra i za bardzo wyrozumiala. własnie odszedl ode mnie facet po pol roku zwiazku. odszedł z dnia na dzien - bo nie kocha i nie może tego ciągnąc. Spadło to na mniej jak grom z jasnego nieba a ja siedze i rycze. nie cieszą juz mnie sukcesy mojej firmy własciwie nic mnie juz nie cieszy. Doceń to co masz "testowanie facetów" jest dobre dla zatwardziałych suk normalna kobieta sie angażuje i cierpi.........

Gość Popsul mi sie laptop
Matrixie - nie dla mnie takie zycie :P moze jestem stuknieta albo nie trafilam na tego jedynego , poki co rownie szybko sie zakochuje i odkochuje :

Gość ruty siuty arizona teksas
żona współczuję temu twojemu angolowi :O niedługo pewnie do seksu cię nie będzie ciągnąć :O

ja uwazam ze jest czas na zabawe i jest czas na stabilizacje, jezeli przeskoczyc jakis etap w swoim zyciu to potem tego po prostu zalujesz, czujac sie ze cos cie ominelo. ja sie autorce wogole nie dziwie. zawsze bedzie miala ta mysl, ze moze znalazl by sie lepszy jezeli by poczekala..

Gość gfghfghgdfssdrdsres
gowno prawda to co piszesz, w twoim malzenstwie nie dzieje sie dobrze,czegos ci brakuje i planujesz faceta walnac w rogi,oto cala prawda

Gość Matrix...
Popsul mi sie laptop Matrixie - nie dla mnie takie zycie moze jestem stuknieta albo nie trafilam na tego jedynego , poki co rownie szybko sie zakoch*je i odkoch*je :" a dużo już tych zakochań bylo>?

Gość ciesz się, że nie wyszłaś za
mąż za araba, żebyś nie miała ochoty na takie myślenie, wycieliby ci łetaczkę i mogłabyś co najwyżej odbytnicę testować. buhahahahahaha

Gość dupa dupa dupaaaaaaaa
Lepiej korzystajcie poki jestescie mlode :classic_cool: bo potem po 50tce bedą tematy '' mam ochotę na młodszego'' :classic_cool: ja i jedna kobieta do konca zycia ? o kurwa ! :D

Gość zamężna277
chyba wiem najlepiej jak jest w moim małżeństwie :O gdyby było coś nie tak to bym przecież napisała, forum jest anonimowe, nikt mnie nie zna ,więc co mi zależy?

Matrix - domyslam sie co o mnie myslisz ale.... 7zakochań

Gość zamężna277
i nawet nie chodzi o to czy lepszy czy nie.. chodzi o sam fakt :O

Gość zamężna277
heh Zdesperowana Żona, zauważyłam właśnie :O

żono napisz coś więcej o swoim życiu seksualnym :classic_cool: anglicy są lepsi ??

Gość Matrix...
Popsul mi sie laptop Matrix - domyslam sie co o mnie myslisz ale.... 7zakochań" a ile najdłuższy trwał a ile najkrotszy

2 lata najdluzszy 2 miesiace najkotszy a teraz idę spac , na 4 do pracy :)

a dobry ten twój :classic_cool: rudy?

nie muszę zadawać pytań, możesz napisać prozą :classic_cool:

Gość Matrix...
aha pewnie pierwszy 4 lata a ostatni 2 mies

Gość zamężna277
miałam 24 więc i tak prawie bym się załapała ..

Gość w Polsce jest zacofanie
może porozmawiaj z mężem o seksie jego swoich fantazjach teraz są modne seksi przyjaźnie między 2 parami i wymiana testowanie partnerów nawzajem :P może wam się to spodoba i urozmaici twoje nudne życie