Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garbaty anioł pyta

Pierwszy seks a długość związku

Polecane posty

Gość Garbaty anioł pyta

Ciekawi mnie jak długo byliście w związku nim poszliście do łóżka i czy nie uważaliście, że się pospieszyliście bądź zabraliście się za to za późno?

Gość Serafina_90
Z pierwszym facetem po 5 miesiącach, choć teraz uważam, że to nie powinno się zdarzyć. Z drugim po niecałym miesiącu znajomości. Chciałam poczekać z tym dłużej, ale jakoś tak wyszło spontanicznie, teraz nie mam czego żałować. :)

Gość Garbaty anioł odpowiada
U mnie może być podobnie, minął niecały miesiąc odkąd jesteśmy razem (choć znamy się rok) i nie wiem czy to nie za szybko, choć wiem, że oboje tego chcemy. Ulec pożądaniu, czy posłuchać rozsądku ;) Może też zadecyduje spontaniczność jak u Ciebie Serafina_90 :)

Gość Serafina_90
Skoro znacie się rok to myślę, że nie jest to za szybko, zwłaszcza że ciężko się oprzeć pokusie. :)

Gość salatkaOwocowa
moj pierwszy raz byl po 8 miesiacach znajomosci i es z tym jedynym do dzis ponad 4 lata

No właśnie ta pokusa mnie nęci, ale z drugiej strony te głupie obawy, że to za szybko (heh?) - aż śmiać mi się teraz chce, że założyłam ten temat. No ale cóż anonimowość pozwala na więcej i odwagi jakby przybywa ;D

Gość nie ma reguły
Ja ze swoim partnerem życiowym poszliśmy do wyra już na pierwszej rance (mieliśmy po 27 lat) i co ? do dziś jesteśmy razem mamy dzieci i bzykamy się jak napalone wróbelki . Nie ma reguły i recepty , po prostu trzeba się dopasować temperamentami .

Ja po dlugim czasie poszlam do lozka ze swoim ex ,bylismy razem 11 lat. Z Moim przyszlym mezem,zeby nie sklamac...jakos po 10dniach bycia razem...jestesmy z soba 3 lata w czerwcu slub.

"Napalone wróbelki" mnie zabiły, dziękuję za wywołanie zdrowego śmiechu. Zdecydowałam, co będzie to będzie, jak nas poniesie to nie będzie odwrotu :D