Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tede peja banda g**a

korzyści ze ślubu jakie odniesie facet?

Polecane posty

jakie są wg Was? przecież nie mam 100% pewności że nie zdradzi.

Gość ABF
Facet nie powinien brać slubu korzyści zadnych

Gość wiecznie niewzruszona
ma darmowa kucharke, sprzataczke i praczke :) Wie ze cokolwiek zrobi Ty nie odejdziesz bo jestes na jego utrzymaniu, dlatego ma Cie pozniej w dupie i skacze na boki :P

heheh taki zarcik na poprawe nastroju

Gość tak.....
darmowe obiady" pod warunkiem, ze na nie zarobi

A jeśli żona pracuje? I na dodatek zarabia więcej on męża?

Gość po kilku latach mam wrażenie
że pierwszy facet który mi się oświadczył - chcciał mieć polskie obywatelstwo dała mu je inna.... długo z nią nie był....

A przytulić się do ciepłych kobiecych kształtów w zimną lutową noc?

pod warunkiem, ze na nie zarobi" i żona umie gotować :) Jedyny plus to taki że seks jest legalny i idąc do spowiedzi nie trzeba sie z tego tłumaczyć :P

broom no to juz inna kwestia. Podalam najczesciej spotykany przyklad :)

Ale z papierkiem nie ma przebacz - nawet jak głowa boli to i tak się przytulać musi dać. A bez ślubu to różnie może być.

A przytulić się do ciepłych kobiecych kształtów w zimną lutową noc?" brum al żeby to miec nie trzeba się zenic

podobno po ślubie kobiety tyją, przestają o siebie dbać, wpier----ją żarło na potęgę itp. prawda? pewnie nie wiecie, bo sami się wzbraniacie przed ślubem :D

Regresie - nie spowiadasz się pod warunkiem że a) nie stosujesz antykoncepcji, b) bzykasz się w celach prokreacyjnych. :D

korzysc jest taka, ze opowiadajac dowcipy o zonach, na imieninach kumpla, jest bardziej wiarygodny :D

"A przytulić się do ciepłych kobiecych kształtów w zimną lutową noc?" Wykorzystywacze. :D

Regresie - nie spowiadasz się pod warunkiem że a) nie stosujesz antykoncepcji, b) bzykasz się w celach prokreacyjnych" to po czerwcu będę nadal grzesznikiem :O :P

Gość bajka dla nowoczesnych kobiet
Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka. Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała: - Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moja matka gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci i będziemy żyli długo i szczęśliwie... Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc, cichutko pomyślała: -No kurwa, nie sądzę... I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce

Gość twoja sprawa
takie same jak dla kobiety;)

ma takie same korzysci jak kobieta. Dodatkowy pieniadz do garnuszka. Trochę więcej bezpieczenstwa. Kobieta ma troche bardziej przejebane, bo facet mysli, ze ma darmowa sprzataczke, praczke i kucharke, a sam moze siedziec na dupie i chlać piwo.