Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 w skali boforta

CZY DA SIE ZROBIC STUDIUM POLICEALNE W TRAKCIE STUDIÓW DZIENNYCH?

Polecane posty

Gość 10 w skali boforta

studiuje dziennie logistykę, a chciałabym rozpoczac nauke w studium policealnym na kierunku dekorator wnetrz. Powiedzcie mi, czy to trudne do pogodzenia? Studia dzienne i studium policealne?

Gość oczywiście że tak
ja w trakcie studiów zrobiłam już dwa kierunki policealne - teraz myślę o drugich studiach, tzn. dwóch kierunkach razem. Po prostu ma się mniej czasu - i więcej nauki i to wszystko.

Gość 10 w skali boforta
oczywiscie ze tak - a ozesz przyblizyc co studiowalas i jakie kierunki policealne zrobilas? a studiowalas dziennie i studium tez robilas dziennie?

Gość oczywiście że tak
Nie napiszę co - bo parę osób mnie tu rozpozna - a nie chcę. :-) W każdym razie związane z medycyną. Policealne - jeden dziennie, jeden zaocznie. Drugi kierunek studiow ma być typowo humanistyczny - dla satysfakcji uczenia się tego, co lubię i co mnie interesuje. W policealnych wiadomo, że jest mniej nauki, no ale jest i jak chce się skończyć, to nie można się obijać. Bywa, że czasowo trudno pogodzić - np. egzaminy się pokrywają. Ale zawsze można się dogadać z wykładowcami - idą na rękę.