Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowy normalny facet

Oto jakich cech nigdy nie zaakceptuje facet u kobiety

Polecane posty

1. Nadwaga / otyłość 2. nieświeży oddech 3. palenie papierosów 4. poobgryzane paznokcie 5. przeklinanie 6. nie umiejętność zachowania się w różnych sytuacjach 7. ubieranie się w tzw aseksualne rzeczy jak np baleriny, glany 8. nieumiejętność poprawnego wysławiania się 9. brak pasji 10. fochy i humory 11. muchy w nosie 12. samouwielbienie 13. brak ambicji 14. materializm 15. brak temperamentu 16. Przesadna pruderyjność w łóżku 17. ogolne zaniedbanie

Gość Niezrobiłammakijaznaczas
mało wiesz o kobietach.. a robienie godzinnego makijażu:)? I rzez to nie na czas?:) który facet wytrzyma strojenie się (szafa ubrania) 1-2 godiznę zanim kobieta wyjdzie z domu:):)?

Gość Drabinka bless
No to mój facet, nie jest facetem, choć mam na to wiele dowodów:P

mój tez nie jest facetem :D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobre :D

Gość jhkkjl
bzdury, zabujany facet wszystko zaakceptuje.

Jakie bzdury ? To są cechy które nie są do zaakceptowania przez normalnego faceta. Podkreślam faceta a nie pantofla :classic_cool:

bzdury, zabujany facet wszystko zaakceptuje. " jak jest ciota to tak :) W końcu nikt nie chce być sam a szansa że spotka taka ciapa jeszcze jakąs babkę co mu da potrzymac za piersi jest taka sama jak szansa trafienia 6 w Lotto :D

Gość Niezrobiłammakijaznaczas
08.02.2011] 14:30 [zgłoś do usunięcia] jhkkjl bzdury, zabujany facet wszystko zaakceptuje. Otóż to:) Ponadto brak też: 5 h zakupów w sklepie:D z Nim.. 1 h przymierzanie sukienki w przymierzalni:D

Nie musisz byc sama, zmien to, to sa na prawde podstawowe cechy jakich nie znosi zaden normalny facet, zaden !! Zmienisz a sama zobaczysz poprawe w swoim zyciu:)

Gość mnie dotyczy punkt
5 i 10 ale nigdy to się nie zmieni

Gość a ja mieszkam w małym mieście
facet, jak chcesz temperamentną i bezpruderyjną jednocześnie to musisz zadzwonić po prostytutkę; tylko one nie mają żadnych hamulców na pierwszej randce :)

Gość chyba za malo tluszczy
Jestem od 3 lat w szczesliwym zwiazku. Moj facet jest sympatyczny, inteligentny, atrakcyjny i ma dobra prace. Jakos zaakceptowal moje 80kg przy 165 :) bo taka mnie poznal. Teraz staram sie schudnac. Nosze tylko baleriny albo glany :) i mam humory :) kocha to wybacza i akcptuje

Gdzie ja napisalem ze chodzi o seks na 1 randce ? Szanuje dziewczyny z zasadami, seks na kilku pierwszych randkach takze i umnie odpada. A co do bezpruderyjnosci to czytaj ze zrozumieniem - napisalem przesadna czyli np jakies dziwactwa typu scatt czy pissing nie wchodza w gre. Sa dziewczyny dla ktorych pozycja na jezdzca jest pruderyjna i takich sie wystrzegam:P

nie chodziło mi dosłownie o pierwszą randkę ale o ten pierwszy raz... jakoś sobie nie mogę wyobrazić, iż normalna kobieta sika na Ciebie podczas pierwszego zbliżenia :( i nie chodzi Ci chyba o żadną przesadną pruderyjność tylko o zwykłe wyuzdanie, które osiąga się dopiero po dłuższym czasie z partnerem dopasowanym niemal idealnie pod względem seksualnym :)

Gość MSLA
Dupka ,normalny facet uwielbia kobiety

napisałeś: . . 16. Przesadna PRUDERYJNOŚĆ W łóżku . a chyba chodziło o bezpruderyjność????

Gość Kamecha wylogowany
szmacenia się :O