Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuchakicikici

co zrobić by mu bardziej zależało ??

Polecane posty

Gość sylwuchakicikici

mam chłopaka jestem z nim ponad pół roku już wcześniej też z nim byłam. wydaje mi się że nie zależy mu na mnie zawsze ja chce się spotkać zawsze ja dzwonie i pisze do niego pierwsza, często się zdarza że nie ma on dla mnie czasu. zawsze ma coś do zrobienia a nawet ostatnio powiedział że nie ma wcale czasu dla siebie i że się nie spotkamy bo chce pobyć w domu. wiem że pracuje, ale jeśli ktoś coś od niego chce to nasze spotkanie zostaje przesunięte i robi to co tamta osoba chciała wydaje mi się że spotyka się ze mną w tedy jak się mu nudzi... ja go bardzo kocham...ciągle mu mówię że go kocham czasem mi odpowie że też mnie kocha ale bardzo rzadko a żeby on pierwszy wyznał mi uczucie to jest prawie nie możliwe ze dwa razy tylko to od niego usłyszałam chce to zmienić ... zdarza się tek że cały dzień się do mnie nie odzywa później mówi że nie miał czasu ale mi się wydaje że napisanie jednego smsa nie zajmuje dużo czasu a ja nie oczekuje bóg wie czego. jemu spotkanie raz w tygodniu wystarcza a ja bardzo za nim tęsknie i chce by on pisał dzwonił żeby się starał. jak dzwonie do niego to nie odbiera a jak już odbierze to tylko na chwile. nie moge mu na nic zwrócić uwagi bo od razu wpada w szał... jestem bardzo ładna przebojową dziewczyną i mówię to szczerze dużo osób mi to mówi prawie codziennie. mam bardzo dużo adoratorów ale nie zwracam na nich uwagi mogła bym mieć każdego ale ja kocham mojego chłopaka choć wiele osób mówi mi że on na mnie nie zasługuję... chce by mój facet poświęcał mi więcej czasu on nie rozumie czemu ja mam do niego pretensje czasem mi się zdaje że chodzi mu tylko o sex. co mam zrobić żeby za czeło mu bardziej zależeć na mnie i żeby okazywał mi swoje uczucia ?? pomóżcie !!!!!!!!!!!

Gość sylwuchakicikici
obciagne mu z połykiem :classic_cool: to bedzie zwracał na mnie wieksza uwage

Gość sylwuchakicikici
ja tego nie napisałam żarty się ciebie trzymają??????????