Gość wenb Napisano Maj 29, 2012 Ja nagotowałam bigosu ;) Będzie na dzisiaj, na jutro a resztę zamroziłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Maj 29, 2012 Rosół. Kolacja sałatka z kurczaka i bułeczki cebulowe przepisu megii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Maj 30, 2012 papryka nadziewana i zapiekana z serem żółtym i szarlotka znowu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 30, 2012 botwinka kończy się gotować, gar na 2-3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Maj 31, 2012 przepis na moje wczorajsze papryczki: http://homesweethome.blox.pl/2012/05/Papryka-nadziewana.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala niezalogowana Napisano Maj 31, 2012 no i byl dorsz, z mlodymi ziemniakami i salatka z pomidorow. a dzisiaj jem chinszczyzne na miescie, dla meza natomiast rano na szybko zgrillowalam w ziolach i pieprzu ziolowym, i zamarynowalam w czerwonym pesto kawalek poledwicy wieprzowej. a potem juz 4 dni wolnego, to sie pokombinuje cos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 31, 2012 a ja dobrze, że mam tę botwinkę, bo tak mi sie nic robić nie chce, że zaraz zasnę nad tą klawiaturą... jeszcze 15 minuit do wyjścia, jakoś dotrzymam, a w domu to chyba od razu do wyrka się walnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gryzek&Łyczek Napisano Maj 31, 2012 Jak macie ochotę to odwiedźcie mojego bloga o gotowaniu (www.kuchniablog.pl), może coś Was zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maz mi malej Napisano Maj 31, 2012 Troszke maly byl ten kawalek kotku no ale cos tam pojadlem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eivel 0 Napisano Maj 31, 2012 Witam, czy możecie poswiecic 5 sekundek wejsc i zagłosowac na zdjecie :) http://lublin.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1395375,zebralismy-zwierzaki-inne-niz-wszystkie-zaglosuj-na-najsympatyczniejszego-pupila-agamy-brodate-lacpogona-vitticeps-jaszczurki,galeria,2615909,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=9b17c4db0a986fc7a0d4dcd348c01642 byłabym wdzieczna:) Pozdrawiam :) Ewelina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Maj 31, 2012 Leczo ,ryż truskawki na deser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala niezalogowana Napisano Maj 31, 2012 maz mi malej;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 31, 2012 obiad wchłonięty, z warzyw z zupy i innych zaraz zrobię sałatkę warzywną tylko jajka nastawić trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fujfujfujfuj Napisano Maj 31, 2012 a coz to za kretynski pomysl wyciagac warzywa z zupy i do tego z zupy botwinkowej?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuj takie warzywa z zupy Napisano Maj 31, 2012 rozgotowane, bezwartościowe nie nadają się na sałatkę :o z resztą one już nawet smaku nie mają :o Na sałatkę gotuje się warzywa w łupinach a takie gotowane w zupie nadają się tylko jako ewentualny dodatek do zupy albo do wyrzucenia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Maj 31, 2012 Wczoraj pizza własnego wypieku. Dziś pieczeń plus surówka z pomidorów, cebuli i kiszonego ogórka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta druga........ Napisano Maj 31, 2012 zgadzam sie, takie warzywa z zupy caly smak zostawiaja w zupie nie nadaja sie na salatki, ani to smaczne ani zdrowe do tego sloik majonezu i super salatka :o a tu sie ludzi czepia o lyzke maki w sosie... wstyd az mi sie niedobrze zrobilo na sama mysl o takiej "salatce" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warzywa na salatke: Napisano Maj 31, 2012 mozna warzywa na salatke ugotowac w wodzie, a wode uzyc jako wywar do zupy, a mozna ta wode wylac do zlewu. wg. was ta druga wersja lepsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 31, 2012 połowa sałatki juz wrąbana możecie sobie darować te śmieszne teksty, bo dla mnie zadowolone miny zjadaczy sałatki mówią same za siebie :) na jutro jeszcze słoiczek został, załapię się na porcję do pracy, ale jak wrócę, to pewnie juz nic nie zostanie poza tym, może w przypływie dobrego humoru po waszych wynurzeniach napiszę, z czego robię sałatkę z zupy są tylko marchewki i pietruszki, do nich dodaję groszek, kukurydzę, ogórka kiszonego, cebulę i jajka nie wiem, jak wy robicie sałatki warzywne, że one smaku nie mają, moja wychodzi bardzo dobrze to by było na tyle w temacie sałatki z warzyw z zupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warzywa na salatke: Napisano Maj 31, 2012 no, tak tez sie domyslalam, a oni chyba sadzili, ze wyciagnelas z zupy wszystkie warzywa pokrojone na kawaleczki lacznie z botwinka i zrobilas z nich salatke :D maja ci ja wyobraznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Maj 31, 2012 nie wiem, co one sądziły, nawet nie chce mi się wnikać, szkoda zachodu :) a teraz zmykam do łóżka, bo juz sie koty zlazły do spania i książka czeka dobranoc, warzywa na sałatkę: :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuj takie warzywa z zupy Napisano Czerwiec 1, 2012 hehe :D No groszek z puszki, kukurydza z puszki, majonez ze słoika i wygotowane warzywa z zupy to samo zdrowie i super smak :D A moje sałatki zawsze sa pyszne bo nie robię sałatek z rozgotowanych warzyw wyciągniętych z zupy :o A co do zadowolonych twoich domowników - mają wyjście? jak nie robisz nigdy niczego nowego oprócz 3 rodzaju zup jeszcze na 3 dni, karkówki, kurczaka i sałatki z warzyw ktore caly smak oddały zupie i tylko sa poprawione przyprawami i majonezem ze sklepu, żeby tylko sie napchać. Biedni faceci nie mają co jeść to jedzą te twoje nudne potrawy robione na odpierdol sie a ty twierdzisz ze sa zadowoleni :D wątpie, ze ktokolwiek byłby zadowolony jedząc non stop jedno i to samo, po prostu jedzą bo nie mają innego wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 1, 2012 jak ci tak żal moich domowników, to zapraszam, najmij sie u mnie za kucharę spełnisz się w tym zapewne lepiej niż ja :) mi zostanie czas na ciekawsze zajęcia, domownicy wreszcie poznają supersmakowitą i urozmaiconą kuchnię a ty będziesz w siódmym niebie, mogąc im to zapewnić zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 1, 2012 mi zostanie czas na ciekawsze zajęcia, takie jak pierdolenie bez sensu na kafe:D i jeszcze taka malutka dygresja:p ewa 33 nie chodz tak z wysoko zadarta glowa, bo ci gołą na nia narobi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 1, 2012 gołąb * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 1, 2012 bez obaw, sraluchy omijaja mnie z daleka jak i inne badziewia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magłosia19283 Napisano Czerwiec 1, 2012 To prawda ze Ewa 33 ma przeważnie to samo pieczarkowa na 3 dni, pomidorowa na 2 lub 3 dni, mocarella z bazylią, karkówka, ziemniaki pieczone lub inne warzywa mrożone. Czasem dostanie coś od przyszywanej teściowej. Do tego musi zajebiście czuć u niej kocim moczem. A te paprotki co masz to tak ozdabiało się mieszkanie 20 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magłosia19283 Napisano Czerwiec 1, 2012 a gazy to pewnie macie zajebiste po tej sałatce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weszłam na bloga ewki i Napisano Czerwiec 1, 2012 kurwa :o Kot w kuchni po blacie chodzi! Obrzydliwe, pewnie w tych twoich trzydniowych zupach kłaki plywaja kotów, przy okazji masz dodatek do zupy :o Jesteś straszną fleją i brudasem, w mieszkaniu pewnie smierdzi jak w oborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Czerwiec 1, 2012 :) pisz pisz, posmiejemy się wszyscy z twoich wypocin jak sie na to popatrzy przez pryzmat twojej choroby, to jest całkiem śmieszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach