Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on zniszczyl moja siostre

Jak zemscic sie na czlowieku ktory upokorzyl moja siostre!!!

Polecane posty

Moja siostra oznajmila kilka miesiecy temu wszystkim do okola ze chlopak(tak by dac mu nauczke-oklamala wszystkich) ja zgwalcil. Pozniej okazalo sie to wszystko klamstwem a kilka miesiecy temu ten lajdak i cham rozeslal do wszystkich kasete video na ktorym moja siostra kocha sie z chlopakiem oraz jej nagie zdjecie po calej naszej rodzinie.

Gość safdasfasf
I dobrze zrobił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość należało jej się
To zbyt niska kara dla takiej suki.

Czyli dla was ponizenie w ten sposob kobiety to nic? Moja siostra zrobila to bo nie myslala wtedy racjonalnie a on to zrobi z premedytacja, upokorzyl ja przed wszystkimi.

Gość afadsgh
Dobrze tak szmacie. Kara zbyt niska.

a może chłopak chciał się swoimi umiejętnościami i sprzętem pochwalić? bo on też był na tym filmie

Gość jestem kobietą i już
i bardzo dobrze zrobił!!! powinien jezscze w jej szkole/pracy pare porozwieszac:D

Gość ehhhhhe
alez ty masz najebane we lbie zrob se lewatywe na dobranoc

A w ogóle to skąd tamten facet miał takie filmy i zdjęcia??

Gość dresiara mała lala
dobrze jej zrobił!!!!! co to za idiotka zeby posądzac o gwałt? zamiast mózgu ma sianooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym jeszcze jej lanie sprawiła dobre.

Gość hanka ordona
to musiał być człowiek głębokiej wiary ;-) tylko takich stać na gesty hehehe moze ma zlecenie do gazety ? zapytaj jakie rodzina kupuje gazety mam takom z 2008 roku z walentynek bardzo udane zdjecie zresztom czekam tylko na awers tych 2 panów co lubiom stać z tylu hehehe moze w tym roku??????

wiesz jakie ten chłopak mógł mieć przez twoją siostrę problemy/. takie oszczerstwa się latami ciągną, ja bym te jej zdjęcia pocztą każdemu wysłała, żal mi takich ludzi jak twoja siostra

Ona powinna rozesłać informację, że skłamała, on odebrać wszystkie zdjęcia i kasety, a następnie je zniszczyć w jej obecności. Oboje powinni siebie przeprosić i wysłać listy do znajomych i rodziny z przeprosinami. Ty możesz popracować z siostrą nad moralnością i trzymaniem złączonych nóg, zwłaszcza przed kamerami. Potrzeba wam wyciszenia sprawy, a nie kolejnych zemst.

Gość hanka ordona
tak. pokora i wybaczenie jest potrzebne. nastepnie kazdy powinien isc w swoja stronę i robić dalej jak do tej pory, gdyz z natura nie idzie sie siłować... w końcu ktos komus coś zeby iini mogli zarobic ;-) życie jezd okrutne tylko ludzie nie dorośli do pieniedzy buehehehee

Gość kamikazeaidea
popieram tego chłopaka zrobiłabym na jego miejscu to samo. po całym necie powinien to rozsyłać gdzie poleci

Gość kamikazeaidea
niewinnego chłopaka żeby o gwałt oskarżyć to trzeba być popierdolonym człowiekiem

Gość kulekijanka
0/10 ludzie to jest PROWO! już gdzieś słyszałam tą bajeczke