Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki problemik123

Czy wypada na ślub cywilny kupić perfumy w prezencie ?

Polecane posty

jw , teraz bedzie slub cywilny,za rok mlodzi planuja koscielny,czy wypada im kupic w prezencie markowe (tak za ok. 600 zl.) jednemu i drugiemu?Nie lubie dawac pieniedzy a mlodzi wylatuja za granice i inny prezent nie wchodzi w gre.Czy to wstyd? Moze nie wypada? Poradzcie mi prosze

Gość mysle ze na slub
kupuje sie raczej prezent wspolny dla pary mlodej a nie kazdemu z osobna... jakos zle to wrozy.

Gość eltitto
nie wypada. To jest dobry prezent ale na inną okazję. Jeśli młodzi nie mają specjalnych życzeń co do prezentów (takich które mogłyby poczekać na nich lub które można wziąć ze sobą do innego kraju) to mimo niechęci do tej formy daj w prezencie pieniądze. One zawsze się przydadzą. A tak przy okazji - pierwsze słyszę by ktoś chciał dać perfumy na ślub...

oj bo chcialam zeby mieli pamiatke jakas a co za granice moga wziasc? No perfumy mi do glowy przyszly ale ja tez nigdy nie slyszalam o takim prezencie dlatego sie spytalam,macie racje dam kase

Gość gość
Świetny zapach to np. Herbal Garden od Hildegard Braukmann, ale przecież oczywistym jest, że zapach musi być dopasowany pod daną osobę. Wcale nie każdemu muszą przecież pasować klimaty mandarynkowe czy limonka, co nie? A tutaj właśnie mówimy o takim zapachu ;-)