Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie sie boję

Jestem w ciąży i boli mnie brzuch POMOCY !!

Polecane posty

Gość strasznie sie boję

Witajcie dziś zaczynam 15 tydzień. I Ostatnio boli mnie czasami brzuch nawet jak leże nie jest to straszny ból ale takie chwilowe kucia. W następnym tyg mam wizytę u lekarza czy lepiej by było gdybym nie czekała i poszła jutro ? Dodam jeszcze że od paru dni mam kaszel w szczególności rano i wieczorem więc też myślę że to może być przyczyna mojego bólu

Gość Ja30
Jeśli Cię to niepokoi,może spróbuj zadzwonić do swojego lekarza i spytać co powinnaś zrobić w takim przypadku.

Gość pamelall
sluchaj na pewno skonsultuj toz lekarzem ale ból moze wynikac z rozciągajacyhc się wiezadeł macicy , a moze ma inne pochodzenie żoądkowe jelitowe itp

Gość strasznie sie boję
Tak zrobię potem zadzwonię do mojego lekarza. A może ten brzuch pobolewa mnie dlatego że macica się rozciąga ? Nie no ok tylko lekarz może mi pomóc

Gość strasznie sie boję
A słuchajcie nie lepiej będzie jeśli pojadę do szpitala ? Tam mi zrobią usg i zobaczą co się dzieję. Strasznie się boję

Gość strasznie sie boję
proszę niech ktoś mi odpisze strasznie się boję

Mnie tez brzuch bolał i lekarz powiedział że to macica sie rozciąga i dlatego tak jest ale może lepiej porozmawiaj o tym z lekarzam. A brzuch masz twardy czy miekki??

Gość arabello
ja mialam taki bol wczoraj wieczorem ze zasnac nie moglam. jstem w 7 tc lekarz mowi ze to normalne bo macica sie rozrasta, kazal wziac no spe i przeszlo

Gość strasznie sie boję
a w którym miejscu mam go dotykać ? I na siedząco czy na stojąco ? Przepraszam jak moje pytani amogą się wydawać śmieszne ale jestem bardzo młoda i jest to dla mnie wszystko nowe

Gość strasznie sie boję
arabello mnie też bolał brzuch w tym czasie co ciebie tylko że miałam jeszcze plamienia i pojechałam od razu do szpitala i wszystko było w porządku i również kazał mi brać no spe a na szczęście te plamienia były z nadżerki którą mam. Teraz do lekarza zadzwonić nie mogę ponieważ wizytówkę ma mój mąż i jest w pracy i mi nie odpisuje

Gość hejka .............
zamiast tu siedziec powinnas juz byc u lekarza!na co czekasz.. nawet jak cos sie dzieje złego lekarz da ci tabletki na podtrzymanie ciazy,szybko idz...czasem bol oznazcza poronienie a czasem macica sue rozciaga!

Gość strasznie sie boję
dotykam tak leciutko i jest miękki ugina mi pod palcami Ale może robię to za lekko ?

Gość strasznie sie boję
nie mam możliwości dostania się w tej chwili do lekarza ani do szpitala bo mąż jest w pracy wróci dopiero o 16.

Jeżeli jest miekki to dobrze. weź nospe i poczekaj. Jak minie to wszystko jest ok.

Gość strasznie sie boję
a jeśli nie minie to jechać do szpitala ?