Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To co sie dzieje w przychoni

Przyjół mnie lekarz Murzyn! i mówił do mnie na ty !! w przychodni NFZ

Polecane posty

powiedział 'rospieńcie bluska' pytam " rozpiąć" a on "tak zdejmi bluzka to cie zbada' ! ja mam 25 lat a on do mnie na ty!! i to ne był pediatra tylko internista zwykły

Gość kleb co ty jej radzisz
czy to byl brat simona mola

Gość To co sie dzieje w przychodni
to chyba był brat Obamy

Gość i czorny byl?!
o ja cie.. diobly po nfzcie skikajo!

żałosne podszywy!! widać tylko seks wam w głowie, a nie martwi was w ogole fakt , że Murzyn nie zna polskiego i jest lekarzem?? niedługo chińczyki będą nas leczyć a polacy beda sie kształcić na wielkich zarządców i ekonomów i filologów...masakra... ciekawe czy do starszych ludzi też mówi na TY

Gość rechotta
O matko, ale sie usmialam :D Ale mysle, ze troche przesadzasz. Facet nie umie dobrze po olsku, ale najwazniejsze, ze jest dobrym specjalista.

zapisalam sie znowu bo lubie murzynskie czlonki

a tam od razu obrażona, że na "Ty" w Stanach to normalne:) więc się aż tak nie bulwersuj:) a może po prostu myślał, że masz 16 lat a nie zajrzał do kartoteki. Mogłaś mu zwrócić uwagę albo poskarżyć się w recepcji. Na kafe to mądra jesteś

Wiecie co myślałam że tu mądre kobiety siedzą!! Oblubienica niedługo chińczyki będą nas leczyć Buchachacha --- co w tym zabawnego?? polacy beda zapieprzac jako robole a chinczyki w garniakach nie no super po prostu :) rechotta O matko, ale sie usmialam Ale mysle, ze troche przesadzasz. Facet nie umie dobrze po olsku, ale najwazniejsze, ze jest dobrym specjalista. ---co on umie jak polskiego nie umie? może nawet nazw chorób nie zna ? :( To co sie dzieje w przychoni zapisalam sie znowu bo lubie murzynskie czlonki ---żalosne :o bez komentarza fdfsdfsd a tam od razu obrażona, że na "Ty" w Stanach to normalne więc się aż tak nie bulwersuj a może po prostu myślał, że masz 16 lat a nie zajrzał do kartoteki. Mogłaś mu zwrócić uwagę albo poskarżyć się w recepcji. Na kafe to mądra jesteś --- no tak zapomniałam że USA to dla niektórych wyrocznia , ja wcale tak młodo nie wyglądam.no ael nie bede sie skarżyć w recepcji bo raz że była kolejka a dwa że nie chciałabym mu narobić problemów

nie stany nie są wyrocznią, ale nie rób się dupną panią. Do mnie też często mówią na "Ty" a widzą obrączkę na palcu, ale się nie obrażam jestem młoda, jeszcze mam czas na "Paniowanie" Napisz skargę do NFZ. A jeżeli nie chcesz to w czym problem, bo nie rozumiem?

Bo chyba przyszłaś się tylko pożalić, że lekarz powiedział do Ciebie na "TY" I nie obrażaj kobiet na kafe, bo to chyba Ty nie jesteś mądra Kobieto