Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jelito cienkie

Brzuch i boczki- mam cudowny sposób na pozbycie się ich.

Polecane posty

Kobiety, jestem 4 miesiące po porodzie. Brzuch- wiadomo z leksza nie w formie. 2 tygodnie temu zaczęłam ćwiczyć hula hop a od tygodnia kręcę twisterem. Mam 2 cm mniej w talii, 2 cm w boczkach i po 1 cm w udach. Wiem, że wiele z Was ma problem z tymi partiami ciała więc postanowiłam się podzielić sukcesem na podbudowanie Waszej motywacji :) Zaczynam wierzyć, ze jeszcze w tym roku pokażę się na plaży w kostiumie dwuczęściowym. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem ! Wakacje już niedługo, więc polecam.

Gość ej ej ejjj
jakim twisterem?:D

Gość burza czarnych loków
A tak się cwiczy tym twisterem? tak się na boku obracasz tak a z linkami jak? bo te obrazki niewiele mówią. ja też kręce hula hop ale ten twister mnie zaciekawił

Gość juhuuuuuuu
ja robię zestaw ćwiczeń na udka i dupke a do tego 5 minut twistera codziennie i mam ekstra sylwetkę już po tygodniu widzę duuuże zmiany :D

Gość juhuuuuuuu
stajesz na ten twister i zaczynasz się kręcić-w prawo, w lewo, w prawo, w lewo :)dół w jedną stronę góra w drugą

Gość juhuuuuuuu
ekstra film nie wiedzialam ze mozna cwiczyc siedzac :D

Gość juhuuuuuuu
kupuje drugi twister :D

Proste i przyjemne :) Jak dziecko śpi wskakuję na twister i ćwiczę. Szybko łapie kolka ale czuć jak mięśnie pracują. Wciągam powietrze, kolka przechodzi i tak przez kilka minut.

a te linki mają jakies znaczenie? bo bez linek jest tańszy

Generalnie wolę ćwiczyć bez linek, ale czasem jak popracuję linkami to czuję zakwasy na ramionach. W ciąży przytyłam 17 kg i na ramionach mam takie zwisy :o Mam nadzieję, ze znikną. Jak nie masz problemu z ramionami to chyba lepiej bez linek. ONe są takie gumowe i trzeba mocno je naciągać. Czuć jak ręcę pracują.

Piszcie o Waszych zgubionych centymetrach. To motywuje jak nic na świecie :D Ja kupiłam twister jak poczytałam inne fora. Tam jak pisały dziewczyny o efektach to aż chciało się ćwiczyć. Wystarczy kilka minut dziennie. Ja kręcę hh przez 15-20 minut a potem twister. Włączam muzykę i przez kilka piosenek. Czas leci bardzo szybko i naprawdę warto.

Musze i ja zacząć. Niby doszłam do siebie po ciąży, ale brzuch już nie jest taki płaski jak drzewiej:( Pomoże na fałdkę brzuchową?:(

Gość juhuuuuuuu
wiecie co ja mam bardzo mało w pasie nie mam wiele tłuszczyku więc nie liczę cm mam w pasie 64 cm ale widzę, że brzuszek wygląda apetyczniej poza tym ja skupiam się na udkach, dlatego ćwiczę swój zestaw ćwiczeń, który po tygodniu już przynosi duże efekty, twister jest dodatkiem, uwielbiam się na nim kręcić :D śpiewam podczas kręcenia (chyba nie powinnam, bo inaczej wtedy się oddycha) też łapię kolkę, ale przechodzi ja kręcę 5-10 minut

Gość juhuuuuuuu
a znacie coś na udka? bo ja mam mini cellulit i chce sie pozbyc jak to u Was z udkami? będę na tym twisterze ćwiczyć z ugiętymi nogami ja mam tani twister, ale kręci się na nim tak jak na droższym (porównywalam, bo znajoma ma taki drogi) zapłaciłam za niego w centrum handlowym na polskie 15 złotych :D (mieszkam za granicą) kupię drugi jak tylko będę w centrum i będę ćwiczyć na dwóch

Oblubienica: mi odrobinę pomógł. Kręcę dopiero od tygodnia, ale brzuch jest inny. Bardzo naciągnęły mi się boczki. Mój mąż na początku się ze mnie śmiał że już jutro na pewno mi się znudzi ale teraz sam widzi efekty. Poważnie- wystarczy 15-20 minut dziennie. Nie ćwicz więcej bo Ci się znudzi. Ja źle się czułam po ciąży więc silną motywację. Mam zamiar ćwiczyć jak najdłużej. Nie będę się wstydziła iść z dzieckiem na basen...

Dziękuję. Dziś usiądę na allegro i coś dla siebie wybiorę. Naciągnę męża :p A co - chce mieć ładną żonę, niech płaci:p

juhuuuuuuu ja na uda kupuję stepper. Zbieram się już od tygodnia bo szykam najtańszego ale dziś zamówię. Na bank. :D Stepper ćwiczy uda, łydki, pupę i trochę brzuch.

Ja w sumie nie mam wielkich problemów z ciałem ale jak mówiecie tez tak fajnie działa to kupie. w pasie mam 65cm, ale chcialabym go troche umięśnic i pocwiczyc uda. fajnie że napisałas, bo ja nie znałam tego urządzenia, krece tylko hula hop

Oblubienica: Super ! Pisz o efektach. Jak nie masz problemów z rękoma to kup ten tani z licznikiem. Ja zawsze patrzę ile obrotów zrobiłam. Nie ma co przepłacać za te linki jak mają potem na ziemi leżeć.

Fajnie, że kupicie. Warto. I piszcie o efektach. Ja mam tabelkę na kompie i tam zapisuję centymetry i wagę. Tzn wagę będę zapisywać jak mi mąż kupi na walentynki i będę się ważyć. Póki co karmię piersią więc nie stosuję żadnej diety, ale za miesiąc odstawię małą i zaczynam MŻ i NP czyli mniej żreć i nie podjadać. Poza tym 3 posiłki dziennie i nie jeśc po 18+ dużo owoców i wody.

Gość Kiciatka
uprawiam intensywanie sex i to jest najlepsze schudlam po porodzie 15 kg i mam mniej w tylku 10 cm a udach po 5 cm polecam kochac sie przynajmniej 3 razy dziennie

Nikt nie ćwiczy i nikt nie kupił twistera? Trudno, będę pisać sama. Może kogoś jeszcze zmotywuje :D Wczoraj miałam dzien zalatany i pokręciłam tylko 15 minut, a olałam hula hop. Dzisian nadrobię. Dodatkowo napaliłam się na peeling z kawy.