Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

du pa blada

Moj facet jest chory... Na obrazalskosc zlosliwa!

Polecane posty

Pare dni temu gadalam z nim przez tel. Zaczal narzekac na prace, ktorej nawet jeszcze na dobre nie zaczal. Wiec mowie mu "nie nastawiaj sie zle", a on na to "ok, nie bede sie z toba dzielic swoimi spostrzezeniami!" i jebut- rzucil sluchawka. Pare godzin pozniej napisalam mu smsa, troche w zartobliwym tonie, ze moze juz do mnie zadzwonic i przeprosic, ze nie bede sie gniewala... Nie zadzwonil i tak trwa cisza miedzy nami juz 4. dzien... Czy to normalne zeby facet sie tak zachowywal? Jak mam sobie z nim radzic?

Gość ja myślałam
że tylko dziewczyny potrafią stroić takie fochy :D

frustrat by sobie poklął on chce sobie ponarzekać, wypłakać się "mamusi" w rękaw - jego trzeba pożałować, powiedzieć, że jego szef to palant itp. może jedynak?

Nie jedynak, bardzo samodzielny dorosly facet. Ja tez myslalam, ze takie jazdy to urzadzaja jakies kobiety z wsciekla macica albo i innymi PMSami... ;) No ja jestem w szoku troche. Podejrzewam ze za kilka dni zadwoni jak gdyby nigdy nic...

Gość ja myślałam
A może zadzwoń i zapytaj co słychać, bo jeszcze poleci ci z litanią, że się nie martwisz :D

No, wcale bym sie nie zdziwila. Ale ja juz mam chyba tego dosc i nie zadzwonie. Jak mozna znosic takie zachowanie?

Gość hahahahehehehehihihi
hehe no niezly ten Twoj facet :D 4 dzien go juz trzyma - twarda sztuka ;)

Ta, prawdziwy twardziel :) Moze po prostu ma mnie gdzies, a ja sie u niego doszukuje jakiegos zaburzenia psychicznego...

Gość hahahahehehehehihihi
wiesz...zal mi Ciebie bo pewnie teraz nie wiesz na czym stoisz...facet sie zachowuje jak baba hehe... choc w sumie nie ma tu nic do smiania, staraj sie nie przejmowac tym, i poczekaj az sie pierwszy odezwie, bo w koncu on sie przestal odzywac praktycznie z zadnego powodu, uroil sobie jakis problem wiec nie widze powodu dla ktorego Ty bys musiala sie pierwsza odezwac! i w sumie powinnas z nim porozmawiac o tych jego fochach, bo sa niedorzeczne...

Gość Kiciatka
musisz byc brzydka i facet chce z toba zerwac a zaczyna sie od obrazania pewnie juz ma inna dziewczyne od jakiego czasu ale zal mu ciebie i jescze tego nie powiedzial