Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petycje!!!!

Pies zabity siekierą!

Polecane posty

Gość petycje!!!!

właśnie w interwencji o tym mówią :O gdzie jest strona z petycjami? :(

Gość petycje!!!!
żałuje że to obejrzałam, jestem zbyt wrażliwa na krzywde zwierzaków :(

Gość petycje!!!!
sama mam 2 psy które są zadbane, czyste i zawsze są nakarmione :( nie rozumiem takich ludzi... jak można zrobić stworzeniu taką krzywde. Kiedyś około 2 lata temu nie daleko domu znalazłam w rowie leżącego zdechłego psa, był naprawde śliczny, cały biały z długą sierścią zasłaniającą mu nawet oczka, miał mocno szyje okręconą kilkanaście razy sznurkiem... okropny widok :( tak smutno zrobiło mi sie tego pieska ....

Gość petycje!!!!
up

Gość petycje!!!!
up

Gość kaRinKa_
to pies Kingi Rusin

Gość petycje!!!!
nie róbcie sobie żartów :(

Gość petycje!!!!
facet był pod wpływem alkoholu :O przywiazał psa kablem do jakiejś furtki i uderzał go siekierą aż pies padł :(

Gość Devilish cherry
kurwa tych ludzi poojebało! Kiedyś mówili o chłopakach co przywiązali psa do auta i jechali i psu głowę urwali, wczoraj było o poparzonym psie raz o psie, który miał zmasakrowaną całą łapę, przywiązany aż mi sie niedobrze robi od takiego okrucieństwa!

mi tez s nie dobrze obi, poysl zt tylk te nieiceprzyadkiktorzotly naaaaaasniiiiiiiiiiiiiiiiiles takich wi gdzs naaaaawwwwiach zbityh deca, ge ludieznecajaaaaaaaaaaaaaaaaa zirzm oborach,, gdzie nikt n slyszy ichpików, jek.........

mi tez sie nie dobrze robi, i pomysl ze to tylko tych kilka przypadków zostalo naglosnionych. a ile jest torturowanych zwirzat, gdzies na wsiach zabitych dechami w stodołach ludzie znecja asie nad nimi czy to kon, kot, oies wszystko jedno.. z dala od zabudowan nikt nie ejst w stanie uslyszec ich przerazliwego jeku, pisków. ogladalam kiedys jakis urywaek programu gdzie facet gdzies trzymal w oborze niedzwiedzia brunatnego skutego specjalnymi kajdankami, wyglodzonego, torturowal go rozniez. zamiescil filmik jak idzie z tym ledwo zywym zowrzakiem w interecie i tak go zlapali mam nadzieje a zwierzaka odratowali :(

Gość W jakiejś gazecie
czy w necie gdzieś czytałam,że jego sąsiedzi są w szoku bo ten facet zawsze bardzo o niego dbał...

Gość medialna sieczka w głowie
podłość człowieka nie zna granic

Gość W jakiejś gazecie
Nawet ze świniami nie jest lepiej. Wyciągają je na siłę z chlewów,ciągnąc za uszy i ogony i nadrywając je przy okazji,taka biedna nie raz ze strachu wpada na ścianę czy upada na ziemię ( a później jeszcze narzekają,że mięso obite),nie raz zabijają tylko podrzynając gardło. Kiedyś niestety na wsi widziałam taki przypadek. Poderżnęli jej gardło i jeszcze żywą wrzucili do koryta z wrzątkiem,kładąc na plecy. Ona biedna szarpała się póki się nie wykrwawiła. OD tego czasu nigdy nie zjadłam już mięsa.

Gość hi i am nick 1
i co dalej miesko bedziecie jesc? czy az naocznie trzeba wam pokazac jak zwierzeta zabijaja?