Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna ze slonecznej wyspy

Jakie byly Wasze najpiekniejsze Walentynki? Opowiedzcie swoje historie!

Polecane posty

Jestem ciekawa jakie piekne i romantyczne chwile przezyliscie wlasnie w Walentynki:)

Gość a ja podam 2 przepisy
Podaj link do konkursu:O

Gość mce
Zaprosilam do siebie kolezanke stara panne, ktora miala dola, poniewaz wlasnie konczyla 30 lat i przeplotkowalysmy caly wieczor. A w tym roku bede miala jeszcze lepsze: mam fajna ksiazke i nikt nie wywabi mnie z domu!!! :)

Gość moze nie do konca
ale facet kupil mi piekny bukiet czerwonych roz, czekoladki, szampan, truskawki, czekal na mnie bo wracalam pozno z pracy. Tylko szkoda, ze zasnal na lozku bo sie wczesniej ujaral :O

jaki link do konkursu:O Ja to jeszcze nie przezylam nigdy pieknych walentynek... Mimo, ze jestem od 2 lat mezatka:( ...a moze wlasnie dlatego... Moj maz nigdy sie nie wysila...:(

Gość fdgdfgdfgdf
Pewnego razu bylo tak pieknie kwaiatki na stole,ptaszki cwierkaja a motylki fruwaly w powietrzu a teraz zamknij gebe stara ruro :D

Tak bym chciala kiedys przezyc cos romantycznego:( ale to sie raczej nie zdarzy...:( Mojemu mezowi nawet nie chce sie starac...:( Ja tez przestalam, bo to nie ma sensu zeby tylko jedna ze stron sie starala...:(

Gość golciaa
ja upraiwałam anal w walentynki 2001 moj pierwszy anal 😍

Gość 2 lata temu spotkalam milosc
ja w walentynki 2 lata temu poznalam swojego pysia, bylo cholernie ziomno, ja stalam na przystanku PKS, czekajac na przyjazd PKSu, bylo mi cholernie zimno w spodniczce mini i wtedy przejezdzal On, wiecie, czarne BMW E36 na gaz, glosny wydech, basy na full, ah coz to byl za dzien, i sie zatrzymal i spytal "podwiescie laska?", ja bez zastanowienia wskoczylam do jego BMW, on ruszyl z piskiem opon, potem zjechalismy na jakis przydrozny parking i ja zrobilam mu loda za to ze mnie wziol z tego przystanku i od tamtej pory jestesmy razem ❤️ to jest prawdziwa milosc, robie mu lody, on mnie psonsoruje, razem chodzimy na dyskoteki ❤️ ah

Gość ehhhhhe
to chyba byly analtynki a nie walentynki

Gość golciaa
analtyki :D dobre...ale seks grecki byl boski. w tym roku 10 lecie mojego wspozczycia seksualnego w analu :) nie mam faceta ale w walnetyki kogos znajde ;)

Gość aha i achhh
będą dopiero :)

Bardziej myslalam o prawdziwych, romantycznych historiach:O