Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14 Feb

Faceci co kupujecie swoim kobietom na walentynki?

Polecane posty

Gość 14 Feb

jak w temacie

Gość jest piękny
większość nawet nie myśli o tym, że istnieje jakies swieto 14 lutego :P

Gość hfghfghfgh
co to jest walentynki

ja mogę powiedzieć co dostaje. Od 7 lat zawsze albo kwiatki łodygami do góry albo jakiś czerwony gadżet serce albo coś w reklamówce jednorazowej. Porażka na całej lini

Gość 14 Feb
wlasnie pytam bo wszystkie dziewczyny podniecaja sie tym dniem, mysla juz od 2 tygodni, jaki prezent, jaka kolacja, jaka kreacja itp. Tym czasem facetowi nawet nie przyjdzie do glowy ladnie zapakowac zwykle czekoladki kupione 5 min przed spotkaniem w markecie :(

nie wszystkie się tak podniecają. A poza tym ważniejsze byłyby jakieś miłe słowa w tym dniu a nie jakieś głupie czekoladki czy coś w tym stylu

przesadzacie z tymi walentynkami.. wystarczy spędzić miło ze sobą ten dzień.. zresztą dzień jak dzień.. trochę to przykre święto jest biorąc pod uwagę, że nie każdy ma z kim spędzić walentynki.. uważam, że to beznadziejne święto i powinno go nie być :P PAMIĘTAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 lutego jest również dniem chorych na epilepsję, którzy mają tego samego patrona. :) ja kupuje NIC :)

Gość 14 Feb
tu nie chodzi o niewiadomo jakie prezenty ale wlasnie bardziej o pamiec, o jakies mile gesty czy slowa, choc wiadomo ze latwiej kupic jakiegos chwasta. Chce poznac zdanie facetow czy oni maja jakies 'ludzkie' odruchy czy typowo samcze :D bez obrazy