Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozool

ŁUSZCZYCA-ktoś miał/ma? jak się ją leczy?

Polecane posty

Gość zozool

Witam! Mam problem z łuszczycą. Nie wiem jak się tego pozbyć. Kiedyś miałam na łokciach i kolanach. Teraz nie mam ale za to mam łuszczyce prawie na całej głowie. Bardzo mi to przeszkadza ponieważ strasznie się łuszczy i zostaje mi bardzo dużo na ubraniach, najczęściej na ramionach i z tyłu na plecach. Ktoś wie jak to leczyć? Bardzo proszę o pomoc!

Gość dalijas
Ja mam i nawet załozyłam temat poniżej, bo znalazłam krem i inne środki, ale niewiem o ile one sa wiarygodne. Abyłas u lekarza ? co Ci przepisal.

Gość dalijas
duzo jest róznych specyfików, tylko problem w tym czy skuteczne :o a tak przy okazji jest też szapom i inne środki. Szkoda, ze nikt wiecej sie nie wypowie :o

Gość zozool
byłam u dermatologa trochę dawno ale pani dermatolog popatrzyła z daleka na to. już nie pamiętam co mi przepisała ale obecnie stosuje maść 'Linomag'. Mi ta maść pomogła pozbyć się łuszczycy z kolan i łokci i do tej pory nie mam. Jedynie mam na głowie.

Gość dalijas
a może wypróbuj coś z tego sklepu? wkleje Ci link. trudno mi cokolwiek powiedzieć , bo ja mam tylko na stopach a własciwie na jednej takie rozognione. Miałam maść dermovate i natluszczajacą, jakiś preparat w aerozolu, ale to nic nie daje. Lekow doustnych nie mogłam brać ze wzgledu na stan zdrowia. Tu masz link http://naluszczyce.pl/Szampony-k6-0-3-default.html

Gość zozool
o dzięki ;) musze coś w końcu kupić żeby pozbyć się tego dziadostwa.