Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagrooooss

Mam 14 lat jestem w ciąży! Ucieknę z domu

Polecane posty

Gość milagrooooss

Łukasz i Ja. Poznaliśmy się w lipcu u znajomych. ( sory, za ten tytuł, ale nie jestem w ciąży tylko chciałam Was zainteresować- chodzi o miłość. ) Zaczeliśmy się widywać w szerszym gronie, po kilku tygodniach sami we dwoje. Wiedziałam, że mu się podobam, a on mi. Spędzaliśmy ze sobą co raz więcej czasu. Pisaliśmy duzo smsow, na dzien dobry, dobranoc i w dzien. Doszło do poważnej rozmowy. On powiedzial, że nie chce żadnych związków, że boi się bo ja mam 18 lat, on 26 i tylko chce się ze mną kumplować. Że obawia się, bo on już nie jst najmłodszy i chciałby mieć rodzinię za kilka lat. Poza tym, powiedział, że nie chce związków bo boi się ze raniłby tą drugą osobę, bo właściwie to nie miałby nic przeciwko, gdyby wrócił do swojej byłej dziewczyny z którą rozstał się 2 lata temu. Ja się zgodziłam ze wszystkim, bo bałam się wiązać z facetem 8 lat starszym. Przez 3 miesiące spotykaliśmy się jak normalni przyjaciele, póżniej nagle zaczęły się czułe słówka, trzymanie się za ręce. I i nawet przytulamie. Dał mi buzi w usta. Często mowił, jaka jestem wspaniała i wyjątkowa i mnóstwo miłych rzeczy. Zakochałam się bez wątpienia. Nagle pod koniec listopada, przestaliśmy się spotykać. On mówił, że jest taki zajęty i nie ma czasu. Zawsze dużo pracował i widywaliśmy się nieczęsto, ale od tamtego dnia nie widzieliśmy się przez prawie 3 miesiące. Pisał smsy codziennie rano i wieczorem i dzwonił czasami. Tydzień temu spotkaliśmy się po tej długiej przerwie. Na początku było trochę... obco, ale po krótkim czasie się oswoiliśmy ze sobą:) . Oglądaliśmy film w domu, przytulaliśmy się tak mocno, tak jak nie przytulają się przyjaciele, trzymaliśmy się za ręce... daliśmy sobie buzi w usta. I właściwie nie wiem co teraz. Nie wiem co mam myśleć. Ja się zakochała już dawno, już na początku naszej znajomości. Jak mam to wszystko odbierać. Czy to normalne zachowania a przyjaźni damsko-męskiej? CO ja mam teraz zrobić:(:(?

Gość beznickateraz
Jak nie jesteś to spierdalaj

Gość jamber
spierdaaalaj klamczucho

Gość mzxnc
dac mu dupci a co bys chciała ... inaczej jestes zbednym bagazem

najlepiej to z nim porozmawiaj zapytaj co to dla niego znaczyło i jak widzi was teraz

Gość IMO13247
Cholerne gimgówno - W Y P I E R D A L A J !

Gość kkkoooolaa
jak nie umiecie nic mądrego napisać, tylko spier... i wypier... to się lepiej nie odzywajcie :o

Gość KroLowa18Snu23
Ja zauważyłam, ze faceci sa strasznie dziwni, nie wiedza czego chca, raz Cie przytulaja, caluja, mowia czule slowa a nastepnego dnia udaje tak jakby Cie nie znal (nie wszyscy tacy sa, ale zdecydowana wiekszosc). Dla mnie oni sa nie do ogarniecia.