Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safszbgftrnyjt

CZY TO MOŻLIWE ZEBY ŻEŃ-SZEŃ ZASZKODZIŁ MI NA SERCE?WEJDZCIE POMOZCIE

Polecane posty

Gość safszbgftrnyjt

od 3 dni biore po 2 tabletki suplementu żeń-szeń dziennie. Fakt,ze od zawsze mam niskie cisnienie, ale od 2 dni napierdala mnie serce;/ Ściska mnie w klatce piersiowej, czuje dosłownie jakby mi coś usiadło na mostku:-O Naprawde taki ciezar czuje:-O Serce mnie tez sciska. Osatnio sie przejmuje bardzo maturą, moze to dlatego... ale nigdy tak nie miałam, a przezyłam troche stresu przy zdawaniu na prawko pół roku wczesniej, ale nie bolało mnie tak nigdy.

Gość safszbgftrnyjt
up

Gość safszbgftrnyjt
:(

Gość paczka wody
a kto to wie, czy tu wróżki siedzą? Ty idź lepiej do lekarza, żeby zrobić EKG i zobaczyć, czy nic się nie dzieje. Możliwe, ze to żeń-szeń, a może coś innego. J Ci powiem tylko tyle, że kiedyś kupiłam sobie tabletki Sesja, czy coś takiego. Na lepszą koncentrację itp. I zaczęła mnie bardzo boleć głowa. Jeden dzień, drugi, trzeci i kolejny. Z początku nie skojarzyłam, ale jak je przestałam brać, to bóle głowy ustąpiły. Może ten żeń-szeń, takie samo dziadostwo rozreklamowane.

Gość oaoaooaoa
kurcze do lekarza

Gość mozliwe
mozliwe ,ja kupilam sobie kiedys herbatke z zen szenieniem,po jakims czasie zaczelo sie migotanie serca kilka razy dziennie,szybko odstawilam herbatke i wszystko wrocilo do normy.

Gość teściowa dwa razy
kup sobie magnez jest bez recepty "Magnofar" watpie żeby żeń-szeń miał coś wspólnego z objawami o ktorych piszesz, a magnez jest jak najbardziej wskazany w stresach i nerwach.

Gość fghgfcmkg,
moze to stan przed zawalowy

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
jest to mozliwe ale zobcz jaka bierzesz dawke ... bierz jedna albo połowe

Gość Ejwelinkaa
żeńszeń może powodować problemy z ciśnieniem (podwyższać lub obniżać), jest odradzany osobom mającym problemy z ciśnieniem..

Gość fghgfcmkg,
biore 2 tabletki rano.