Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konstancja2011

zgubiona ksiazeczka sanepidu

Polecane posty

witam wie ktos moze czy jesli zgubilam ksiazeczke sanepidu to bede miala wydany duplikat czy musze zrobic badania jeszcze raz ,moze ktos byl w takiej sytuacji?!

ale jak ty ją w ogóle wyrobiłaś? przecież dziewczyny nie robią kupy.

Gość ajfoiwfje
Przeczytałem: "zagubione księżniczka sanepidu" :)

chociaż prawdę mówiąc to mam podobny problem i niedługo będę musiał coś z tym zrobić :o

Gość dwakooookosyy
jak masz badania kserokopie to tylko pojdziesz do lekarza i ci jeszcze raz wypisze

ja kupiłem książeczkę badań sanepidu za 80zł od gościa byla z wszystkimi potrzebnymi badaniami i mogłem ją dać ją tego samego dnia w pracy .załatwienie tego trwało kilka godzin, to znaczy zadzwoniłem rano pod nr 517 954 069 a odebrałem po południu gotową.polecam bo oszczędziłem sobie czasu, biegania, kasy i grzebania w kupie. wiem że można to znim załatwić wysyłkę pocztą

Gość kgugig;
trzymaja wyniki w archiwach musisz tylko w przyblizeniu pamietac kiedy wyrabialas ksiazeczke tj zanosilas kupke:)

mam pytanie, jakiś czas temu (trochę ponad rok) wyrobiłam badania na nosicielstwo, jednak okazało się, że książeczka nie była mi potrzebna więc nie poszłam z nimi do lekarza po wpis do książeczki. Teraz, chciałabym wyrobić książeczkę sanepidu, czy muszę powtarzać badania??? jak długo są ważne badania na nosicielstwo??? czy mogę iść z tymi starymi i czy lekarz to uzna???? bardzo proszę o odpowiedź;)

mam pytanie, jakiś czas temu (trochę ponad rok) wyrobiłam badania na nosicielstwo, jednak okazało się, że książeczka nie była mi potrzebna więc nie poszłam z nimi do lekarza po wpis do książeczki. Teraz, chciałabym wyrobić książeczkę sanepidu, czy muszę powtarzać badania??? jak długo są ważne badania na nosicielstwo??? czy mogę iść z tymi starymi i czy lekarz to uzna???? bardzo proszę o odpowiedź;)