Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TolkaMama

Moja teściowa mnie zwyzywała!!!!!czuje sie okropnie

Polecane posty

Gość TolkaMama

Czuje sie beznadziejnie!!!! teściowa zwyzywała mnie od kurw, że zaniedbuje dziecko bo jest brudne, że jestem wyrodną matką.Chodze sie kurwić i ją okłamuje, dzwonila do mojej koleżanki żeby zapytać czy sie z nią mialam spotkać,bo miałam!!!koleżanka nie wiedziala co powiedziec,nie wiedziala o co chodzi i kto mówi- a nawet sie nie przedstawiła, koleaznka zapytala kto mówi- powiedziała NIEWAŻNE! poszłam tylko skorzystać z internetu i napisać sms-a z bramki sms-owej do niej jak nasze spotkanie, do tej pory moje relacje byly ok z teściową a teraz... jestem w szoku co ona na mnie tak naskoczyła! trzasła drzwiami i zamkneła sie w drugim pokoju i jeszcze coś mruczała.Ona przechodzi menopauze, chyba dlatego,ale jak mogla!w życiu tam moja noga nie powstanie! niewiem jak sie mam zachować. Mam roczne dziecko i chcialam sie umowic z koleżanką,po co ja tam poszlam!nie mialam nic na koncie dlatego potrzebowalam internetu a sama nie mam. Moje dziecko jest zadbane,brudne niekiedy jak sie bawi na dworze,albo coś je,ale zaraz je myje, nie zdradzam męza,niwiwiarygodne!

Gość o jeauuuus
ale kretynka a ja bym powiedziala ze ona jestkurwa

Gość olej babę i powiedz,że
nie ma za grosz kultury, a kurwy stoją przy drodze i Ty sie do nich nie zaliczasz!!!

Gość a kociaki nie płaczą
taki już jest ten gatunek człowieka, dlatego my z mężem się wyprowadzamy.....pomimo, że mieszkamy z jego rodzicami,..

Gość omijaj tesciowa szerokim lukie
m,jak dasz rade i masz taka mozliwosc.Moja tez mi sporo krwi natrula swoim zachowaniem i gadaniem.Nic zlego jej nie zrobilam ,oprocz tego,ze jej syn sie we mnie zakochal i akurat mnie wybral na zone:O zadne rozmowy i tlumaczenia nie daja rezultatow,a wrecz przeciwnie.Dla takich tesciowych,my-synowe zawsze bedziemy najgorsze,bez wzgledu na to,co zrobimy czy powiemy.Jedno jedyne wyjscie to totalny olew.W klotnie z nia sie nie wdawaj,bo jak zauwazy,ze ma wspolnika do wylewania jadu,to moze ja jeszcze bardziej podkrecic,a Ty przy okazji znizysz sie do jej poziomu:O Staraj sie wpuszczac jednym uchem to,co mowi i wypuszczac drugim i nie zwracaj na nia uwagi.Z mojego doswiadczenia wiem,ze takie wyjscie jest najlepsze.

Gość TolkaMama
Oleje ją napewno, ale byłam w takim szoku!jak tak można powiedzieć!Dzwonila do męża i wymyslila calkiem inna historie! Teraz bedzie ze ja kłamie!Na szczescie mąż wierzy mi!ale z mamuska gada i nie ma zamiaru sie wstawic za mną,bo jak to stwierdził NIE CHCE JEJ DENERWOWAC I SIE KŁOCIĆ. żenada :(

Gość TolkaMama
i tak zrobie. zreszta teraz napewno tam nie pojade. Tylko szkoda mi bo nawet bylo fajnie,dzwonila do mnie co robisz Tolka?wez Antosia i przyjedzcie na kawe do mnie.Zawsze przyjezdzalam,bylo miło.Zawsze można było zostawić małego czy na zakupy czy nawet na jakiś wypad.I obiadek ugotowała. Zawsze coś kupila małemu czy mleko czy pampersy.Niekiedy nawet wcisneła mi 100zł i powiedziała kup sobie coś ale dla siebie nie dla dziecka,jesteś kobietą i masz swoje potzeby.A tu takie coś!!!sama jeszcze w to nie wierze.co sie stało? szkoda....nie ukrywam ze mnie to boli :(

Gość ciekawa.....////
skoro nie masz internetu to gdzie Ty jestes o tej godzinie ??

Gość TolkaMama
na kom mojego męża, wtedy był w parcy wiec nie moglam skorzystac.

Gość TolkaMama
Ale czemu tak jest ze zawsze na tym forum musi być jakis detektyw :)

Gość ciekawa.....////
rozumiem,tak tylko mnie to zaintrygowalo ;)

Gość Niuskass
Ale cie teściowa rozpieszczała :) pozazdrościc tylko. Zobaczysz bedzie dobrze,przeprosi cie, napewno był jej zły dzień i musiala sie na Tobie wyładować bo akurat sie przyplatałaś pod jej sidła :)

Gość do Niuskass
tak tak, nastepnym razem jej przypierdoli albo wyladuje sie na dziecku ale zadna sprawa, przeciez zraz przeprosi :D

Gość kdkef
Na chamstwo najlepiej odpowiedziec milczeniem. To Twoj maz powinien zareagowac w tej sytuacji, co nie znaczy ze Ty masz pozostac bierna i przystawac na to. Miej jednak szacunek do siebie!!! Nie ponizaj sie do jej stopnia.

Gość bukaa
Myślę, ze twojej teściowej ktoś nagadał cos na twój temat. Jak piszesz, wasze relacje były bardzo dobre, więc bez powodu nie mogły zmienić się tak z dnia na dzień. Dzwonienia do koleżanki też nie można tłumaczyć złym dniem. Nie odzywaj się, teściowa ochłonie i powinna wyjasniec sprawę. Niemniej wyobrażam sobie, jak fatalnie musiasz się czuć.