Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frt

dziwne zjawiska w domu raz mi sie wlaczylo radio i odtwarzalo plyte na 15 utworz

Polecane posty

Gość frt

dodam ze radio nie jest na pilot a zawsze wylaczam wsztystkop jak wychodze z pokoju potem tv mi sie zepsul myslalem ze sie spalil bo byl podlaczony ale po tygodniu sam sie naprawil tv jest dostc stary (18lat) niewiem co robic

Gość voyahh
zdarza się

Gość Perfumiiikik
Kiedys sprzatalam na komodzie gdzie stoi telewizor, w pewnym momencie sam sie wlczyl, wcale go nie dotykalam a pilot byl na biurku dwa metry dalej. Dodam ze w opcjach nie mam niczego wlaczone jakiegos trubu czuwania czy cos takiego. Duchy?

Gość mój telewizor sam się podgłasz
a mimo że pilot leży nieruszany na stoliku. a na ekranie widać jak kreska rośnie - poziom głośności leci do góry. olewam bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :P :)

Gość czekamy na wyjasnienie
moze jaki fizyk elektronik sie wypowie? :)

Gość pogoda101
Ja tez mam problem z telewizorem, mianowicie od jakiegos czasu codziennie o godzinie 01.09 w nocy kanal tv zmienia sie na inny, ale zawsze na ten sam.

Gość Plastusiowypamiętnik
to jeszcze nic... mój ZAPARKOWANY prostopadle do płotu samochód nagle zaliczył czołówke z płotem :D Płot pod górkę, auto zostawione było na biegu i na ręcznym

Gość takajakaśtam
Ja od jakiegoś dłuższego czasu mam problem z komórką a właściwie z budzeniem. Alarm jest nastawiony cały czas na tą samą godzinę a bywa że budzi mnie dopiero po godzinie, po 40 minutach lub wcale. Ostatnio jak dwa razy zaspałam do pracy to specjalnie poświęciłam się przed piątkiem (bo wiadomo w sobotę można odespać) i nie spałam. Budzik odezwał się z 40 min opóźnieniem

Gość ,m;.m.,m
z tv tez mialam tak., wlaczyl sie sam, to bylo tuz pos mierci mamy weic tlumaczylam sobie to wiadomo czym, ale nie wiem na 100 procent, dlatgeo jakis elektryk faktycznie by sie tu przydal

Gość takajakaśtam
Zapomniałam dodać. Co jakieś 3 dni namiętnie od nowa ustawiam godzinę na prawidłową a ta skubana i tak za jakiś czas spieszy o 7 min. No można się wqrwić