Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pra pra prawiczek

Kobiety wolą umięśnionych

Polecane posty

Gość Pra pra prawiczek

http://facet.dlastudenta.pl/artykul/Kobiety_wola_miesniakow,19704.html Tak, jak pawie popisują się swymi długimi ogonami, tak panowie prężą mięśnie. Badacze z Uniwersytetu Kalifornijskiego udowodnili, że młodzi umięśnieni mężczyźni mają więcej partnerek seksualnych niż ich mniej hojnie obdarzeni przez naturę koledzy. - Kobiety są zaprogramowane na preferowanie muskularnych mężczyzn - tłumaczy David Frederick. - Większe lub mniejsze mięśnie to odpowiednik zróżnicowanej długości ogona u pawia: duże przyciągają bowiem samice poszukujące zdrowego i krzepkiego samca - dodaje. Dla bardziej „chuchrowatych" panów pozostaje jednak promyk nadziei. Mimo że fizycznie kobiety pociągają bardziej mięśniach, w stałym związku wolałyby raczej kogoś o przeciętnych rozmiarach. W badaniach przeprowadzonych przez zespół Fredericka 141 studentkom pokazywano schematyczne rysunki budowy męskiego ciała, uporządkowane od chudzin po osiłków. Dziewczyny wolały mężczyzn gdzieś ze środka skali, gdyż kojarzyły ich z większą stałością i większym zaangażowaniem, podczas gdy ich napakowanych kolegów podejrzewały o zmienność, agresję i dominację. W równoległym badaniu Frederick pytał chłopców o ich życie erotyczne. Okazało się, że osoby umięśnione dwukrotnie częściej niż chudziny miały więcej niż 3 partnerki.

Gość hjkhhjhjk
ale przecież to nie żadna nowość. tak samo jak i stwierdzenie że faceci bardziej lubią kobiety z jędrnymi piersiami od tych z obwisłymi. to normalne jest.

pffffffffffffffffffffffff tak jak faceci wolą wytapetowane laski, tipsiary, solary... ale chyba tylko jako obiekt seksualny.. fajnie popatrzeć na przypakowanego przystojniaka.. jednak nigdy ale to przenigdy w życiu nie kierowałabym się tym w wyborze partnera do poważnego związku.. do działa w obie strony chyba.. wiadomo że są wyjątki.. ale na cale grono moich koleżanek każda się podniecała przypakowanymi typami..jednak każda z nich (z nas) skończyła z zupełni kimś innym nie przypominającym nawet w połowie tych "mięśniaków"

jak sobie przypomnę to w liceum takiego przypakowanego sportowca miałem w klasie. Dziewczyny same mu się pchały w łapy. On się potem z nich śmiał . Kobiety tak jak faceci są wzrokowcami. Pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd. Niektóre są też próżne i chcą żeby im koleżanki zazdrościły faceta.

ja_jebye nie wszyscy faceci lecą na wytapetowane tipsiary& solary. Widać w dziwnym środowisku się obracasz;)

Gość wtwetwe
a co to za odkrywcze stwierdzenie? Oczywiście że wolą mięśniaków od chudzin. Sama chętnie poszłabym do łóżka z jakimś koksem, ale mi się kojarzy że tacy mają małe fiutki - nie wiem czemu. Gdybym miała pewność, że ma dużego fiuta to bym się nie wahała. Mmmm.... zostać przygniecioną przez górę mięśni....

Gość laseczka223
No jasne ze takich wolimy, lubimy jak facet ma sile i dobrze wyglada, to od razu podnieca, na pewno mnie, na widok takiego od razu mam ochote... Takze panowie wyciskajcie sztangi i trenujcie na silowni bo inaczej c*pki to nie sprobujecie

Gość gość
co z tego, że mam fajne ciało jak kobiety lecą do takich tylko na szybki seks a mnie interesuje związek.

Gość gość
Eeeeeeee Maj ojciec jest chudy i ma 171 cm wzrostu a miał ponad 15 dziewczyn i co wy na to ?

Gość gość
Ja w większości przypadków widzę, że grubsi mają największe powodzenie. a do wpisu wyżej to kiedyś kobiety patrzyły na wnętrze faceta, jego charakter i osobowość.

Gość gość
Przepraszam, czy ty mylisz, ze miesnie rozdaja za darmo?!! WTF 4 lata silowni gosciu i mam nadzieje, ze dam rade do konca zycia. W czasie, gdy ty zlopales piate piwo, ja cwiczylem i dbalem o swoje odzywianie, a teraz taki zjeb narzeka, ze ktos ma wieksze miesnie od niego. Szkoda gadac. Naprawde, pochodz kilka lat na silownie, przyloz sie do tego i pogadamy. Bo widze tobie podobnych cala mase. I nie, nie jestes chory, nie masz czasu, nie masz genow - po prostu jestes jak p***a i wybrales opierdalanie. Tyle w temacie. Uderz sie w piers i powiedz, ze faktycznie nie zasluzyles na ladne cialo, poniewaz nic w jego kierunku nie zrobiles.

Gość gość
mięśniaków olewam, jak trzeba zachodzę od tyłu z kumplami i bejsbolem. jak nie dam rady wyciągam gnata. a jak koks ma mniej szmalcu ode mnie to se moze pomarzyć o najfalniejszej lali. z tym że ja olewam debilki co lecą na koksów, no chyba, że z przekory. ale tak jest, dla tępaków klipsiary, dla debilek - koksy. Swój ciągnie do swojego.

Gość gość
i jeszcze coś, co wy z tymi siłowniami , to już fantazji nie macie? Pływanie, bieganie i jakis sport walki, masz wtedy rzeźbę siłę, szybkość i z***bistą sporawność. Koks zanim sie do biegu dobrze spręży to mija kilka sekund..

Gość gość
zwały mięśni to do kitu. pamięta ktoś takiego goscia jak Bruce Lee?

Gość gość
Umięśnioną sylwetka nie jest rzeczą naturalną. Normalny facet jest szczuply, nie wiem czemu kobiet nie pociąga naturalność tylko jakieś sztucznie wyćwiczone ciało.

Gość gość
9.30 Sztuczne ? Haha ono jest naturalnie odżywione! Nie mówię o koksach. Tylko takie męskie ciało mnie podnieca :)

Gość gość
Nie lubimy facetów chudych zniewiesciałych niemeskich cipowatych

Gość gość Mała
Uwielbiam facetów z mięśniami. Ale wszystko z umiarem . Jak widzę w lecie mężczyznę któremu rękaw koszulki opina się na bicepsach to ufffff aż robi mi się gorąco!