Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilmaliszow

Jak zostać jkonsultantką avonu w 2011:)

Polecane posty

Gość kamilmaliszow

Witam bardzo serdecznie:):):)Na początek może się przedstawię):L):):) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzeadaży AVON:):):):)Moim zadaniem jest budowanie swojej grupy i tłumaczenie,wrprowadzanie i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości nowym osobą:):):)Mam ci do zaoferowania stanowisko konsultnatki\konsultanta avon:):):)Godziny pracy ustalasz sama i nikt ci nie narzuca kiedy masz rozdawać katalogi lub kiedy składać zamówienia:) Sama decydujesz co robisz:):)Więc masz elastyczne godziny pracy:) Na avon nie potrzeba wiele czasu -katalogi rozdajesz jak kogoś spotkasz lub jak do kogoś idziesz w gościnę:):):)Ta praca jest wspaniałą rzeczą dla osób uczących się,bezrobotnych lub chcących dorobić sobie do pensji:):):)Twój zarobek wynosi 25-50% od kwoty zamóienia:)Tylko teraz możesz zamówić torbę o watrości 999zł jeżeli podpiszesz umowę i złożysz zamóienia:)A dla siebie możesz kupować kosmetyki tańsze nawet o 80%!!!!!!!!!!!!!!Oczywiście wszystko jest całkowicie darmowe i w każdej chwili możesz zrezygnować:):)pROSZĘ O ODPOWIEDŹ:):):)Życzę miłego dnia;):)

Gość .MarciA.
Kamil jarałeś coś dziś, że masz 35 uśmiechów w wypowiedzi? :D