Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz siły

Ojciec terroryzuje mnie psychicznie.

Polecane posty

Gość nie mam juz siły

Nie mam już siły ojciec terroryzuje mnie mamę i siostrę psychicznie obraża i obrzuca obelgami mam już dość nie chce już żyć ;((

Gość nie mam juz siły
nie mam siły jeszcze trochę a popełnię samobójstwo biorę psychotropy o ponad roku

Są odpowiednie ośrodki, gdzie się zgłasza przemoc w rodzinie, więc nie pierdol takich głupot. Jest przemoc - więc coś musicie z tym zrobić a nie jęczeć i narzekać. Dopiszę jeszcze tyle, że masz to od życia, na co sobie pozwalasz bo wyjście jest tylko jak się siedzi z dupą w domu i czeka aż tatuś po raz n-ty cię powyzywa, to sorki, ale nie zmienisz nic w swoim zasmarkanym życiu. Rok bierzesz psychotropy? A bierz i pięć lat. Na ile sobie będziesz pozwalała, na tyle je bierz. Trzeba działać a nie szukać pocieszenia na forum albo łykać tabletki, jakby one miały pomóc.

Gość nie mam juz siły
Po prostu chciałam z kimś porozmawiać bo nie ma u nikogo wsparcia ale jak widać nie można bo się trafia na taki wpis....

Gość studentka4roku medycyny wetery
co takiego robi twoj ojciec ale napiszz mi konkretnie?jaki lekarz przepisuje ci od roku psychotropy?to nie zgodne z praewm!maksymalna dawka moze byc przez 6 miesiecy na jednej recepcie!

Posłuchaj - wsparcie w formie pocieszenia nic ci nie da bo ono nie zmieni sytuacji w domu. Zgłoś się gdzieś, albo zadzwoń pod niebieską linię i zgłoś problem. Zwalczać trzeba nie objawy, ale przyczynę. Więc jak chcesz, żeby to się skończyło, to zacznij coś z tym robić bo cudów nie ma i pocieszanie ciebie nic nie zmieni w twoim życiu.

Gość kjhhh
www.niebieskalinia.pl

maksymalna dawka moze byc przez 6 miesiecy na jednej recepcie! - a czy ona głupia pindo napisała że w jednej recepcie miała przepisane?! zastanów się zanim coś napiszesz.

TY debilu!!!!!!!myslisz,ze leki psychotropowe to lekarz tak bez problemu przepisuje na 6 miesiecy od razu(a przez rok wystawia recepty zeby sobie brala)z lekami nie jest tak latwo dostawac az przez caly rok!wiem bo jestem w temacie,egzamin z farmakologii rok temu byl:)

Gość nie mam juz siły
chodzę do psychiatry co kilka tygodni i ona mi wypisuje na tyle ile trzeba brać do następnej wizyty

juz to widze jak lekarz przez caluski rok daje jej conajmniej 2 recepty na 12miesieczna kuracje psychotropami.smiech na sali:)

Ty głupia jak but jesteś. A gdzie ona napisała że na pół roku jej lekarz przepisał leki?! Weż się puknij w głowę. Co miesiąc może chodzić do lekarza i dostać na miesiąc leki i tak 12 razy w roku wielka pieprzona farmaceutko.

ten lekarz robi cie w konia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kazda wizyta jest platna a leki psycho uzalezniaja i nie mozna ich odstawic z dnia na dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przez 3miesiace trzeba zmniejszac dawke substancji czynnej w tablece i dopiero po 3 miesiacach sie odstawia!twoj psychiatra niezle cie z kasy wydoji!

Gość kameleonkaa
Dziewczyna chciała pogadać, a wy o recepty się kłócicie?

SORKA NACZELNY-o farmakologii pojecia nie masz wiec sie schowj do szafy murzynie zacofany

Gość kameleonkaa
Jakie płatne wizyty u psychiatry? Nie słyszałaś studentko o czymś takim jak NFZ, albo o np. o instytucjach leczących alkoholików i ich rodziny? Tam też pracują psychiatrzy i za wizyty się nie płaci.

co takiego robi twoj ojciec ze cie to tak meczy????napiszesz wkoncu

NFZ TO GOWNO

Pseudostudentka - wypad bo zamieszanie robisz a sama się nie znasz w ogóle. Moja żona jest lekarką więc wiem jak się wszystko odbywa. Wybacz, ale głupia jesteś i się wielce mądrujesz.

Gość kameleonkaa
w pierwszym wpisie autorka napisała co robi ojciec niby studentka, a czytać nie umie

CO TEN TWOJ OJCIEC ROBI??????

Gość mania 33
ja mam tak samo ze swoim mężem,jest pieprzonym tyranem i despotą

Żadna z niej studentka. W ogóle nie potrafi czytać ze zrozumieniem i jeszcze się kłóci o rzeczy które nie miały miejsca u autorki. Pewnie pijana gówniara.

TERORYZUJE ALE JAK,CO ROBI,CO MOWI,BIJE WAS,GROZI WAM???????

Gość nie mam juz siły
Ja chodzę prywatnie . Wyżywa się , obraża i obrzuca różnymi obelgami nic nigdy nie jest dobrze zawsze wszystko źle ciągle wrzeszczy , według niego jesteśmy nic nie warci i najgorsi itp...

Gość kameleonkaa
Studentko - a stwierdzenie "przemoc psychiczna" nic ci nie mówi? Tego nie trzeba tłumaczyć, zwłaszcza studentowi 4 roku

Gość kameleonkaa
Chodzisz tez na terapię?

Gość nie mam juz siły
Łatwo powiedzieć zgłoś i co dalej nic, będzie tylko jeszcze gorzej .