Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos wam powiem drodzy ludzie

Temat dotyczący liczby partnerów seksualnych : u kobiet i facetów

Polecane posty

Udzielam sie na jeszcze dwoch forach... niewazne jakich...zalozylam ankiete o ilosci partnerów seksualnych , 1 forum to typowo kobiece ,drugie mieszane. w skrócie usredniam wyniki na oko : 49 % mialo 1-3 partnera 21 % 3-8 11 % 9-13 8% 14 -23 6 % 23-30 5 % ponad 30... ankieta anonimowa ,forum z rejestracją... przypuscmy ,ze kilka procent ludzi skłamalo ...to i tak jest to przerażajace :O nie zebym byla jakąs dewotką , ale to co robia kobiety jak i faceci jest straszne :O az zajrzalam w profile osob ktore zaznaczyly ponad 23... wiekszosc to osoby mlode , przed 30 r.z czyli co ? rozumiem ,ze teraz uprawia sie seks dla sportu ? nie z milosci ? wystarczy durne zauroczenie i jazda? 😭

w tych 20% masz przedzial miedzy 3 a 8 a to jest znaczna roznica i niewiadomo jak te wyniki sie rozlozyly a tak czy siak polowa miala 1-3 wiec malo zreszta co to za ankieta? na jakims malym wycinku ludzi z netu to specyficzna grupa

Tak tak ...ale przerazilo mnie to ,ze tak mlode osoby maja po 20 kilku partnerow /ek , jestem moderatorem na jednym z tych for i podejrzalam wyniki :O widze tez taką tendencje u mnie w pracy , tutaj kazdy chce poznac swoja milosc a u mnie ? Rejestrują sie na sex portlaach , na sympatii podrywają mlodych chlopaków zeby sprawdzic jak to jest ... ok jesli robi to wolna osoba ,ale męzatka? Nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy one ? :O

no coz sa tacy co maja i 100 ale to margines a nie norma i sobie nie wmawiaj ze jest inaczej:)

Gość odpowiedz na pytanie...
Wiesz...nie chce nikogo oceniać, ale moja przyjaciółka miała kilkudziesięciu - przynajmniej ja o tylu wiem. Ma 25 lat. Jeśli takie życie jej odpowiada? No ok ,nic mi do tego ,cenię ją jako osobę która zawsze ,ale to zawsze mnie wspierała i mogłam na nią liczyć :) ale fakt niektóre mają nawet więcej niż 100 :O faceci też nie są lepsi , bo przecież same ze sobą tego nie robią :D

Gość to dobrze trafilas z tym temat
na uczuciowy do prawikow

Gość bo kobieta nic nie musi
Bo kobieta wystarczy ,ze nadstawi dupy i juz ma seks a facet? Jesli nie ma bajeru/wygladu/kasy to moze sobie co najwyzej konia zwalic w szatni na basenie.. mialem jedną , mam 25 lat a ta siksa w tym samym wieku kilkudziesieciu i sama nawet nie wie ilu dokladnie no kurva

ja miałam 50 i udaję swietą :classic_cool: