Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooooca coooola

mam ochotę się przespać z facetem... jest młodszy ode mnie. Pociąga mnie!!!!

Polecane posty

Gość cooooca coooola

Odkąd się poznaliśmy poczułam do niego miętę. Nie chcę z nim być. Chcę się z nim przespać, wykorzystać go, dać mu takie przeżycia, o kótych nie miał pojęcia... Jestem chora? Często mam tak, że kreci mnie jakiś facet, dopóki nie zakocha się we mnie. Jak się we mnie zakocha, odnajduję w nim wady... Oczywiście sama go prowokuję, zachęcam, flirtuję, jak czuję, że jest prawie mój... już mi się nie podoba. To chyba nie jest normalne: (

Gość Roman tic
wypier dal aj

Gość lekka zenada
To nie jest normalne. Powiem wiecej, to jest pojebane. Ale w koncu trafi swoj na swego, nie boj sie :P

Gość cooooca coooola
Żybyście nie myśleli- ja jestem odrobinę po 20, a on jest młodszy ode mnie o 1 rok. Może to dlatego, że zawsze miałam straszych- o 8 lat, o 7 lat...

Gość cooooca coooola
jak się nazywa to schorzenie psychiczne? W ciągu miesiaca już 4 mężczyzn tak zakreciłam :/ dziś nie dają mi spokoju... chcą więcej, czegoś więcej- związku! ( nie spałam znimi :P )

Gość Eleeene
brak doroslosci tak to sie nazywa.

Gość cooooca coooola
a mi się wydaje, że to kompleksy z dzieciństwa. Jak byłam dzieckiem wszyscy się ze mnie zabijali, że jestem chuda, brzydka, wyalienowana, sztywna, etc. Dziś, jak jestem dorosła, wyglądam- nieskormnie mówić, zajebiście ;) ndal jestem chuda, ale cóż- takie geny. Wysoka. No i mam urodę piękną. Jestem tego świadoma... Przeistoczyłam się z kaczora w łabędzia. Jeżdzę na fajne imprezy, mam świetne towarzysto z klasą, moi równieśnicy ze szkoły dziwią się... chcą się ze mną kumplować, wychodzić na drinki, itp. a ja pamiętam, że jak byłam na wycieczce szkolnej, poszłam się pomalować i mój kolega z klasy przy wszystkich wydarł mordę: "PATRZCIE, ORANGUTAN SIĘ MALUJE", chciałam utopić się w klozecie, rozpłynąć w powietrzu... miałam strszne kompleksy. Jak dorosłam- zmieniłam się. No i dzieje się... obracam się w takim, a nie innym towarzystwie. Znajomi stoją pod klatką, piją piwo, palą fajki a ja non stop gdzieś jeżdżę, różymi samochodami, w różne miejsca, z różbymi ludźmi. Są w szoku. Pierodlą, że zadaję się z bogaczami, ale jebie mnie to. Grunt, że traktuję tak facetów, bo wszystkie przykrości dostałam od nich, to pozostawiło wykrzyknik w mojej psyche.

Gość cooooca coooola
i teraz trochę bawię się nimi. Chyba podświadomnie chcę, żeby cierpieli. Tyle, że ci obecni nic mi nie zorbili. Wręcz przeciwnie... Jak mam się wyleczyć? :(

Gość fhfghfghf
jestes jebnieta ale kiedys sie zemsic to na tobiei poczojesz smak goryczy

Gość Eleeene
:-) czyli nie pomylilam sie .Czlowiek dorosly emocjonalnie nie ma takiego podejscia do zycia jak Ty .Jestes mala dziewczynka i daleka droga przed Toba do doroslej , odpowiedzialnej kobiety za siebie i swoje zachowania.

Gość cooooca coooola
wydaje mi się, że teraz ja się mszczę. muszę coś z tym zrobić. Poznaję fajnego gościa, okręcam go wokół palca, bawię się, jak jest fajny, to dojdzie do czegoś więcej. A że w łóżku potrafię być wyuzdana, wykorzytać kilkukronie faceta w ciągu nocy, jemu się podba, chce więcej... a ja odchodzę.

Gość anako
Hehehe, mnie kiedyś młodszy facet próbował zaciągnąć do łóżka, jak raz mu się nie udało, to drugi i trzeci ;). Najlepsze co mu się udało osiągnąć, to że spaliśmy razem w jednym łóżku, ale nawet mnie nie dotknął (na moje wyraźne życzenie). Więc jak dla mnie to spoko, rok młodszy to naprawdę żadna różnica. Podrywał mnie kiedyś facet młodszy o 6 lat, a sama mam niewiele ponad 20... Więc nie widzę w tym nic złego.