Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś człowiek

Jaki to był tytuł? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość jakiś człowiek

Oglądałem kiedyś świetny film w telewizji i chciałbym go sobie teraz obejrzeć jeszcze raz ale nie pamiętam tytułu:(. To był triller osadzony w spokojnej górniczej wiosce. Nagle zaczęli znikać ludzie. Ślady prowadziły do zamkniętej kopalni. Okazało się, że przebudził się tam jakiś potwór i w nocy wychodzi i pożera ludzi. Pojawia się grupa śmiałków, która schodzi do kopalni zająć się potworem. Spotykają ich tam różne, niezbyt przyjemne przygody. Część z nich zostaje pożarta przez potwora. W końcu zostaje tylko mężczyzna i kobieta. Dochodzi do finałowej walki, w której potwór wydaje się być zabity. Nasza para pada sobie w objęcia i przyrzeka miłość i w tej chwili zza nich wyłania się potwór i pożera ich. Na pewno to oglądaliście. Jaki był tytuł?

Gość jnhrkjnhjkhnjwkehbyuig
hmm... tematyka pasuje do wielu fimów:P może wzgórza mają oczy?

Gość edrftgyhujikedfrgthy
kiedys niedawno byl podobny temat nie miala zadnyxh informacji poza jak wyglada aktorka i ze zabila kogos przy jeziorze i detale opisala tej sceny w bnocy blagala ze strasznie chce ten film znalezc w koncu znalazlam ten film !!! szperalam na necie przez godzine i wstawilam jej linka wszytsko pasowalo a ona kurwa mac sie nawet nie odezwala - kilka razy odwswierzalam ten topik- fajnie ze znalazlam malo znany angielski film ale fajnie by tez bylo gdybyscie wy co zadajecie takie pytania pilnowaly swoich topikow na tyle by czytac odpowiedzi http://www.youtube.com/watch?v=u-je21AZA_U

Gość jakiś człowiek
No bo mi się bardzo podobała scena pożarcia głównych bohaterów przez potwora i dlatego chciałbym obejrzeć ten film. Właściwie to od początku kibicowałem potworowi.

Gość jakiś człowiek
A tam, myślałem, że sczaicie, że to prowokacja i mnie trochę powyzywacie żebym się pośmiał a tu nic:(. No w jakim filmie potwór pożera głównych bohaterów na koniec???