Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarysllllllkA

moj chlopak wlasnie sie przyznal ze

Polecane posty

Gość MarysllllllkA

woli dziewczyny kurewki bo sa ladniejsze, fajniejesze i przebojowe dlatego tez wiadomo dlaczego tak bardzo zalezy mu na mojej kolezance . Nic tylko zostac taka panienka dla ktorej jedyna wartoscia w zyciu sa pieniadze

Gość e5u
życie.

No coż .. skoro przystawia się do Twojej koleżanki i jeszcze otwarcie Ci o tym mówi to miej troche honoru i zerwij z nim

właśnie, daj sobie spokoj chyba ze wolisz zostac kurewką

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość MarysllllllkA
macie racje , nic nie pozostaje tylko zerwac. Niech zobaczy jak sie zyje z takimi laleczkami, zycze mu powodzenia

No i to by byla Twoja nalepsza decyzja.Do pani co pisze ze faceci nie maja honoru,prosze niech mnie nie rozsmiesza.Rownie dobrze moglbym napisac ze wszystkie kobiety sa puszczalskie,leca na kase, wyglad i auto.Jednak tego nie robie,bo nie wszystkie takie sa,wiec nie mzona wszystkich pakowac do jednego wora.

Gość Własnie TAk
Ale wy takie lubicie ---------Rownie dobrze moglbym napisac ze wszystkie kobiety sa puszczalskie,leca na kase, wyglad i auto.

Ja mam inne priorytety,kurwami sie brzydze!Nigdy nie szedlem na latwizne, i nie pojde.Zawsze jak laska sie do mnie dostawiala w klubie,to sie odwracalem,lub mowilem ze jestem gejem:)Dla mnie liczy sie adrenalina, lubie jak kobieta sie opiera, nie lubie latwych i szybkich,nie moja liga,nie moja klasa.Uwielbiam kobiety z klasa!