Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny nick lux

konto bankowe

Polecane posty

Gość czarny nick lux

Witajcie, wiem że to nie jest forum bankowe, ale mam nadzieję że mi pomożecie, otóż, chciała bym założyć konto bankowe ale takie najtańsze, będę tylko kożystać z takich usług jak: wpłata miesieczna ok 700zł (renta rodzinna+zasiłek rodzinny) przelewy internetowe (zapłata za internet,prąd, polsat) jakie konto było by warto założyć, w jakim banku??zastanawiałam się nad mbankiem ale u mnie w okolicy nie ma bankomatów które obsługują mbank

Gość bvb b
ing jest darmowe

Gość 0987654
Jak zapłacisz w mbanku 5 zł miesięcznie, to możesz dokonywać wypłat ze wszystkich bankomatów, bez naliczania przez bank prowizji.

Gość czarny nick lux
szukałąm wiele na internecie ale powiem ze się waham, także wolała bym założyć konto z mężem,

W Ing Bank Śląski masz w koncie direct bezpłatne wypłaty gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce i bezpłatne przelewy w internecie. Konto też jest bezpłatne. Jedyna opłata to za kartę 7 zł ale unikasz jej jeżeli zapłacisz w miesiącu w sklepie kartą za 100zł.(nie musi to być jednorazowa trx na 100zl tylko kilka mniejszych w miesiącu) Wtedy opłata nie jest pobierana.

Gość filiżanka_kawy
pochodź po bankach i proś o dokładny "cennik" zwykłego roru, potem sobie porównasz. Każdy bank ma jakiś haczyk, np jeśli masz darmowe przelewy i prowadzenie konta to np. pobiera prowizję od wpłat gotówkowych w kasie i inne takie szczególiki, także sama musisz to porównać i określić co dokładnie będziesz na koncie robić.

Gość czarny nick lux
nie bardzo mam możliwości pochodzenia po bankach ze względu na dziecko, potrzebuję konta tylko na przelewy płacenia za rachunki, i wypłaty z konta to co mi by przyszło na konto, nie znam się na tym kompletnie,

Gość ha ha ha hahaha
załóz w MBANKU - nic nie płacisz za przelwy, wpłaty i wypłaty z euronetu - a tych bankomatów jest najwięcej:) ale zanim założysz, możesz sprawdzić w okolicy jakie są bankomaty i które są najbliżej ciebie:))

Gość czarny nick lux
pisalam że w okolicy nie ma bankomatów mbanku, dopiero 45km od mojego domu,

Gość ha ha ha hahaha
wiec pisałam, żebyś sprawdziła jakie są, bo głównie wypłaty będ - po co przepłacac prowizje

Gość czarny nick lux
nie mam żadnego pojęcia na temat kont ani banków dlatego was o to pytam,

Gość kobieta Twojego życia
a jakie masz bankomaty w okolicy? bo za przelewy i płatnoiści kartą większość bnków nie pobiera opłat

Gość bergamotkaaa
A ja myślę, że AliorBank byłby super, wejdź też na www.pogrosiku.eu, wczoraj dostałam PSP Go, a wydałam 97,00, fajna sprawa

Gość nie kochajace dyrektore
polecam mBank mozesz pobierac kase z bankomatów euronet, cach for you za darmo, albo jak ktos napisal za 5zl miesiecznie bezplatnie ze wszystkich innych. jestem naprawde zadowolona z tego banku i na chwile obecna nie zamienilabym na zadne inne:D

Tak jak pisałam obsługę konta direct w Ing masz bezpłatnie, tylko używaj go przez internet i płacąc w sklepie,tudzież bankomat. Wpłata czy wypłata w oddziale jest płatna 9zł. Konto w pekao sa jest płatne 11,50 przelewy w internecie płatne 0.50 gr.

Gość nie kochajace dyrektore
sorki nie doczytalam:) sprawdz jaki bankomat masz najblizej i sprawdz najpierw ten.. my polecamy to z czego jestesmy zadowoleni;) zalezy co jest dla ciebie wazne i jak czesto bedziesz wybierac kase:D

Gość czarny nick lux
tylko są bankomaty BPS i KBS które należą do koklicznych banków a tam nie chcę zakładać konta bo pobierają wysokie opłaty,

Gość czarny nick lux
pieniądze bym wybierała raz w miesiącu bo tak jak pisałam że będzie miesiecznie wpływało ok 700zł, czy płaciła rachunki też raz w miesiacu, nie znam się tak że dlatego tam pytam, dzieki wielkie za odpowiedzi. chcę założyć konto bo mam 2oferty pracy przez internet a tam wpłąta pieniedzy tylko an kąto, ale z tą pracą to nie wiem czy wypali.a konto chce założyć...

Gość tylko mBank
mBank jest najlepszy i najtańszy. Płacisz 5 zł i mozesz dokonywać wypłat ze wszystkich bankomatów, przelewy 0 zł. Zawsze można się zalogować, nie tak jak w innych np. PekoSA ciągle miałam kłopoty z logowaniem, BGŻ to samo, w ciągu dnia niemożliwe.

Gość tylko mBank
w mBanku przez internet wypełniasz formularz. Kurier przywiezie Ci umowę do podpisu. Ja tak załatwiał, nie trzeba stać w kolejkach a to ważne jest. Inne konto załatwiałam w BGŻ w grudniu ub, zajęło to prawie 2 godz io jeszzce zaświadczenie za zakłądu pracy, że mam stały dochód:O

Gość alibabka11
Zajrzyj do PKO BP. Jeżeli chcesz się z bankiem związać na dłużej, to chyba najbardziej optymalna propozycja - ze względu na renomę banku.

Gość different
Konto załóż jakieś darmowe. Oferty z miesiąca na miesiąc się zmieniają, więc trzeba samemu odpalić stronę banku i zobaczyć co tam ciekawego oferują banki, to znaczy patrzeć na tabelę opłat i wyszukać czegoś taniego. Deutche Bank miał swego czasu konto za darmo plus bankomaty w Polsce bezpłatne. Odradzam PKO i PEKAO, mają najdroższe konta i kredyty. Fajny poradnik dotyczący zakładania konta znajdziesz pod tymi dwoma linkami http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe/ http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/

Gość dodi89
mBank ! Ja posiadam konto tam już od 3 lat i jestem w pełni zadowolona:) a mam porównanie do ing oraz getinbanku. Bez większych problemów można uzyskać także kredyt po 3-6 miesiącach przy stałych w miarę wpływach na rachunek. Szczególnie teraz, gdy mBank proponuje premię za otwarcie oraz używanie konta do 600 zł, warto jest skorzystać z takiej promocji. Na tej stronie - http://premia-za-konto.pl/ jest wszystko dosyć prosto i jasno opisane. Szkoda, że osobiście nie mogę już skorzystać z tej premii, bo dodatkowa gotówka zawsze się przyda;) pozdrawiam

Gość Czarszulla
Alior Sync, darmowe, internetowe.

Gość ula kraków
moja sąsiadka gada że mbank nie jest dla katolików ! to jakaś sekciarska instytucja !

Gość tulipanka_)))
Z takim podejściem to pewnie sąsiadka nie ma żadnego konta a pieniądze trzyma pod materacem :-) mBank ma dobrą ofertę, ale inne banki też są warte uwagi. Alior sync jest bezpłatnym kontem, ale ciekawą ofertę przedstawia Getin z nowymi promocjami dla konta Getin Up, np. dodatkowa kasą za założenie konta i premia za polecenie innej osoby.

Gość ririssa
Mam getin up, co daje mi często zniżki na zakupach w róznych sklepach. Przed świętami robiłam zakupy w DUKA i wystarczyło powiedzieć, że mam kartę getin i dostałam rabat, podobnie w Cubus.