Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co0zrobic

czy wstydzicie sie swojego chlopaka

Polecane posty

Wstydzę sie swojego chlopaka, który nie ma zębow - 3 i 4 z przodu. Wygląda to okropnie, bo jak otworzy usta, to strasznie to widać, a ja wtedy mam ochotę zapasc sie pod ziemię. Wiele razy prosilam go, aby poszedl do dentysty i zrobil tzw. prortezkę lub cos innego, ale on wtedy mowi mi ze sie czepiam. Czy macie jakies sytuacje, kiedy to wstydzicie sie za swojego lubego??

Gość ile macie lat
moj makrzywe z przodu...a zeby poszedl wyleczyc inne zeby chociaz mial zdrowe to tez...gadaj dupa z panem na wieki wiekow amen...

Gość JacieNieMoge
Nie. A co do Twojego faceta, to na Twoim miejscu powiedziałabym mu wprost: "Facet, jak otwierasz japę, to mi strasznie wstyd za ciebie, wyglądasz jak menel, a ja już nie chcę się dłużej za ciebie wstydzić". Powinno poskutkować, no chyba że rzeczywiście jest menelem i ma gdzieś to jak wygląda i to jak ty się z tego powodu czujesz.

Gość zullallala
mam ten sam problem ale moj nie ma 2 i 3 i tak sie wstydze z nim gdzies wychodzic ze szok mam wazenie ze wszyscy sie smieja ze mnie i z niego. prosilam go zeby poszedl do dentysty ale on z nie i juz. czasem mam ochote go rzucic.

O rany, autorko, bądź stanowcza i ostro go namawiaj! Dla mnie to jest sytuacja nie do pomyślenia i świadczy o totalnym zaniedbaniu kolesia, który w dodatku nie kwapi się by to zmienić!

Gość zullallala
sama mam krzywą morde i 5 brodewek na ryju, ale cóż :)

do osoby powyżej masz racje ja też sie tak czuje mam ochotę zapasc sie pod ziemie.. a najlepsze jest to ze ja uważam sie za przecietną dziewczynę, ale jak sie "wyszykuje" tzn makijaż, super ciuchy to calkiem nieźle wyglądam a on taki byle jaki i w dodatku jak otworzy usta to zebow brak porazka

Ja bym nie była w związku z facetem z jakimiś ubytkami. A Wy dziewczyny musicie być bardziej stanowcze! Strasznie byłoby mi wstyd za takiego chłopaka :/

ja sie sotykaam kiedys z kolesiem, ktory mial totalnie popsute jedynki, niedobrze mi na sama mysl, nie zauwazylam tego poczatkowo i pozwolilam,zeby mnie pocalowal ;o

Gość zullallala
to wyzej to podszyw, najgorsze jest to ze ja mam powodzenie i wszyscy sie dziwia ze wybrałam sobie takiego chłopaka bez zebów. jest mi tak glupio jak ktos zapyta czemu jestem z takim dziadkiem bezzebnym to mam ochote sie zapasc pod ziemie a raz juz mnie spytała moja kuzynka jak nas widziała na miescie. nie wiem co mam robic już :(

wiem cos o tym, ja mam podobną sytuację, eh... ja pracuje w banku, jestem po studiach, a moj facet bez zebow totalna porazka, czasem sie zastanawiam co ja z nim robie az 6 lat, to chyba milosc z mlodzienczych lat...eh :(:(:(

Gość plepleple
ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj

Gość zullallala
ja pracuje w szkole, tez po studiach, a moj po zawodowce, bez zebow i razem ponad 3 lata nie mam juz sił, nie chodzimy na zadne bale, imprezy w pracy czy tez sylwestra bo mi wstyd .

u mnie taka sama sytuacja, a najlepsze jest to ze ja naleze do osob towarzyskich , lubie gdzies wyjsc z domu, a on by tylko w domu siedzial, a ma dopiero 28 lat, bo uwaza ze jest zmeczony pracą. A w dodatku te zeby, zenada po prostu. Nie wyobrazam sobie jakby mial po mnie do pracy przyjechac i jak sie odezwie i brak zebow... zal.pl - jak to mawia moja mlodsza siostra Dobrze ze nie mamy razem dzieci, slubu i jeszcze jak to mowi moja mama kazdy moze sobie na nowo zycie ulozyc, ale moim zdaniem juz jest ciezko .... no ale nie wiem co to dalej bedzie

Słuchajcie dziewczyny no bez jaj:O Nie dba o siebie, to jak może zadbać kiedyś o Was? - ja tak bym pomyślała. A już trzy lata z facetem bez zębów to nie wiem co Cię skłoniło żeby być?

Gość nie kochajace dyrektore
gdybym sie wstydzila to bym z nim nie byla:D zrob mu prezent i umow do dentysty/protetyka tak nawiasem mowiac wstawianie zabkow wcale takie tanie nie jest

Gość koniecleczenia
tez mialem problemy z zebami ale to wlasnie naprawiam, strasznie sie balem, koszmarnie po prostu ale juz jest coraz lepiej, prawie wszystko jest ok... wstydzilem sie nawet zagadywac a co dopiero byc w zwiazku rzuccie ich w pizdu

Gość o qrwaaa
nie wierze ze normalne kobiety moga byc z facetem bez zebow na prodzie!!!!!! czy wyscie oszalaly? wezcie ich kopnijcie w dupy z rozpedu i znajdzcie sobie kogos normalnego, jak facetowi sie nie chce zebow wstawic to jak kiedys zadba o was albo wasze dzieci? pomine juz fakt, ze to wsyd byc z kims takim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! postawcie warunek albo do dentysty won albo paaaaa

Gość zullallala
lubie jak liże mi cipke tą swoją bezzębną mordką :)

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Witam !!! MAM NADZIEJĘ ZE JESZCZE WRÓCISZ DO TEGO POSTU&& COROBIC&& PO PIERWSZE JAKIE STUDIA I JAKA PRACA W BANKU !!!!!! I JAKA TO TY JESTEŚ PIĘKNA !!!!!! TY JESTEŚ CHORA PSYCHICZNIE GDYBY ZALEŻAŁO TO ODE MNIE TO WYJE.... BYM CIE NA ZBITY PYSK WIESZ KIM TY DLA MNIE JESTEŚ WIELKIM ZEREM JESTEŚ PŁYTKA JAK TALERZ OPISUJESZ TUTAJ TAKIE SPRAWY ZE SZKODA SŁÓW DLA ZAINTERESOWANYCH TO ZERO OPISUJE MOJEGO BRATA !!!! JAK SAMA MÓWI ZE SOBIE GO UROBIŁA CHŁOPAK LECI PO PRACY DO DOMU ŻEBY UGOTOWAĆ PANCZY OBIADEK POMYĆ NACZYNIA I CO TAM JESZCZE A ONA TU PISZE TAKIE RZECZY !!!! POWIEM CI TYLKO JEDNO NIE CHCIEJ SPOTKAĆ MNIE GDZIEŚ NA DRODZE A TERAZ ŻYCZĘ CI DOBRANOC TALERZU PS. CHCIAŁAM CI PRZYPOMNIEĆ ŻE TO CO MASZ W DOMKU TO JEST ZASŁUGĄ TEGO CHŁOPAKA BEZ "ZĘBÓW" KTÓRY ZAPIER.... NA TO !!!!!

Gość do autoraaaaaaaaa
bazia jak znalazlas ten tem,at?

Gość do bazia
to prawda jest?

Gość ja sie mojego ....
...nie wstydze. Co prawda ma krzywe i zolte od fajek zeby, to ogolnie jest baaaardzo przystojny i laski na niego leca. Juz chyba wolalabym zeby byl paskudny. Nigdy sie go nie wstydzilam, szczerze mowiac, to ma odwrotny problem, raczej sie obawiam, jak gdzies idziemy, ze laski beda do niego zarywac. Mimo tego, ze on ma to gdzies, to bywa czasem wkurzajace. A jest takim facetem, ze zarowno to jak wyglada jak i to co ma do powiedzenia, budzi u innych szacunek.

Gość zakocyhanaDana80
jeśli to co pisze bazia to prawda to jesteś ostatnią suką autorko i powinnaś się wstydzić!