Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzycząca_telewizorem_cisza

Nie mamy o czym rozmawiać

Polecane posty

Jestesmy ze sobą trzy lata. Kochamy sie, ale jestm jeden problem. Zauwazylam ze prawie wcale nie rozmawiamy. Widujemy się codziennie. Pierwsze 10 czasme 15 minut kazde opowiada co robilo w dzien (zazwyczaj ja opowiadam bo u niego podobno kazdy dzien jest taki sam), a nastepnie oglądamy tv. Czy to normalne?

Juz nie wspomnę o to, że niegdzie nie wychodzimy. Wypad do kina zdarza się moze raz w roku, kilka razy w roku spotkanie ze znajomymi... Tak normalnie to dzien w dzien robimy to samo. Myslalam ze moze ten brak tematow do rozmów to wina codziennego widywania się. Jednak to chyba nie to. On od tygodnia jest chory, nie spotykamy sie, a mimo to nie mamy o czym pogadac jak rozmawiamy przez telefon. Standardowe pytania cou ciebie, jak minął dzień, ciągle te same odpowiedzi i tak w kółko..

Gość sereksmakowy
malo w waszym zyciu sie dzieje dlatego tez nie macie o czym rozmawiac. Nie macie wspolnych pasji? Moze do siebie nie pasujecie? Zacznijcie razem cos robic, czesciej gdzies wychodzic.

rozumie Cie bo ja też tak mmiałam totalna porażka Teraz już nie jestem z nim

Gość Marianekszydelko
to dlaczego nigdzie nie wychodzicie?

Znajdźcie wspólne zajęcie,zapiszcie się na coś..a jak nie to może gdzieś wyjedźcie?

Gość zacznij stosowac interpunkcje
ja ze swoim jestem prawie 7 lat i moglibysmy gadac i gadac,tematow nigdy nie brakuje. w zyciu duzo sie dziejwe

Gość uwielbiam toooo
dziwne.. a jak oglądacie tv..to co? nie rozmawiacie o tym? np o jakims filmie programie itp? Moze ty zacznij a on podejmie temat I wychodzcie gdzies. wtedy jest o czym rozmawiac. Robcie cos razem np nauka tanca narty pływanie itp.

Gość uwielbiam toooo
a moze on/ona to introwertyk? lubi słiuchac...stad brak tematów do rozmów/?