Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellie a a

Walentynkowa noc z kochankiem

Polecane posty

Gość ellie a a

spotykam się z pewnym facetem tak bez zobowiązań, jesteśmy wolni, ale nie ma żadnego uczucia między nami.. mówimy chodź zrobimy sobie walentynki, ok fajna czerwona bielizna, seksi ciuszek, kolacja, przyszedł z jakimś dobrym winem i co?? gówno :O nie musiało być całej tej oprawy , bo i tak mi nie zależało na tym żeby z nim siedzieć i rozmawiać tylko iść do łóżka :O chcę się znowu w kimś zakochać :O

Gość efdefde
każdy tęskni za uczuciem 🖐️

Gość po co sie kurwisz kobieto???
no po co?? zaczekaj na to uczucie a nie jebiesz sie z kims do kogo nic nie czujesz

Gość ellie a a
chyba jednak tak :( a myślałam,że jestem taka silna i nie potrzeba mi takich bzdur :(

Gość ellie a a
po co sie kurwisz kobieto??? -- nie potrafię odpowiedzieć, tak po prostu..

Przeciez to jest bezsens. Jak sie sama z tym czujesz? Nie masz wyrzutow sumienia? Rodzice na pewno uczyli Cie moralnosci, jak sie teraz czujesz wobec tego? Nie bedziesz miala wyrzutow sumienia z powodu nieszanowania swojego ciala, jak spotkasz milosc swojego zycia? Myslcie dziewczyny, myslcie naprawde...nikt nie oczekuje od was wiecznej cnoty, ale szacunku do samej siebie...

Gość ellie a a
nie wiem , nie czuję się jak dziwka , po prostu od czasu do czasu trochę czułości

Czyli jestes jednak z tych niereformowalnych, z brakiem moralnosci. Obym nigdy wiecej na taka nie trafil w swoim zyciu...

Gość ellie a a
ale nikogo nie krzywdzę tak??

psujesz swiat swoim zachowaniem to raz no i siebie krzywdzisz, a nawet nie masz o tym pojecia

Gość ellie a a
jem kupę:O

Gość ellie a a
wiem, też kiedyś to było dla mnie nie do ogarnięcia, ale jak ktoś jest dłuższy czas sam i ni ma perspektyw na związek albo związku nie chce to co ma robić?? a miło jest się od czasu do czasu z kimś spotkać

Gość e,tam....
ona sie kurwi a ten facet co robi?? ja pierdole kazdy ma potrzeby...to seks musi byc tylko dla milosci a jak nie ma milosci to palcowe ma sobie robic??

Gość hortexx
e tam zależy jak kto sobie seks postrzega, ja tam nie miałabym ochoty się tak z kimś spotykać ,ale każdy sobie rzepkę skrobie

Gość e,tam....
hortexx - czyli jesli nie ma milosci to lepiej odpuscic sobie przezywanie orgazmu??

Gość hortexx
powiedziałam - jak kto woli, ja bym się nie czułą dobrze w takim układzie i tyle

Topic zalozyla ona, a nie facet, wiec o niej sie wypowiadam. Uwazasz ze brak partnera jest usprawiedliwieniem dla niezobowiazujacego seksu? Uwazasz ze to jest w porzadku? Chcialabys trafic na faceta, ktory bzykal inne panienki bez uczucia, bo mial potrzeby? Nie masz faceta to zainwestuj czas w siebie, sport, moze jakies inne aktywnosci. Uwierz mi, ze ten "brak czulosci" znacznie sie zmniejszy, jak znajdziesz wewnetrzną satysfakcje. Ludzie, nie psujcie tego swiata...jeszcze bardziej niz jest zepsuty...

Gość ellie a a
po co sie kurwisz kobieto??? muszę przyznać, ze masz trochę racji, ale moje życie jest dobitnie nudne :O

Gość e,tam....
kurwi sie bo lubi:) ale to nie oznacza ze gdy kogos pozna nie bedzie mu wierna...poza tym kogo to obchodzi ilu wczesniej bylo w lozku?? najwazniejsze zeby trypla nie zlapac:)

Gość e,tam....
ellie a a - a ze mna nie mialabys ochoty na sex??:)

Gość ellie a a
nie ;)

Gość ellie a a
Chcialabys trafic na faceta, ktory bzykal inne panienki bez uczucia, bo mial potrzeby?-- heh wiesz co.. straciłam już dawno nadzieję ,ze tacy faceci istnieją ;) ja bym bez tego potrafiła przeżyć,ale po co ?? po co sobie odmawiać jeśli mam okazję

Gość plu s
i ja sie stroje lubie coś puknąć niezobowiązująco,Czekam cicho w kolejce.

Inwestuj w siebie, zmienisz swoje "nudne zycie", poznasz ludzi i zobaczysz ze jednak istnieja tacy faceci i wbrew pozorom jest ich sporo. Nie oczekuje ze przyznasz mi tu racje, mam nadzieje ze pewnego samotnego wieczora usiadziesz i przemyslisz cala sprawe...

Gość ellie a a
myślałam już nad nią wiele razy ;) chyba czas to skończyć,bo szczerze to mi się znudziło, niestety nie samym seksem człowiek żyje, by było za łatwo ;)

Gość kup se kota
:)