Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to bedzie co to bedziee

Czy to normalne, zeby od tabletek antykonepyjnych zanikly mi piersi?

Polecane posty

Dziewczyny, jestem w szoku - biore 2. opakowanie cilest i moj biust z porzadnego C zmniejszyl sie do ledwo B. Kiedys nie moglam spac na brzuchu w ogole, teraz prawie juz mi cycki nie przeszkadzaja w tym... Kurcze, bralam kiedys harmonet i novynette - i efekt byl wrecz odwrotny... Czy ktorejs z Was tez cos takiego sie przytrafilo??

Naturalnego? Wyjsciowy rozmiar to C - w pelni naturalny :)

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość wwwwwwwww....
też jestem na cileście i jakieś takie flaczaste się zrobiły, miałam nadzieję, ze się poprawią na tabletach, a tu w drugą stronę.

wwwww dokladnie, dokladnie... kurde, zeby chociaz po odstawieniu wrocily do normy...

Gość Serafina_90
Boże dziewczyny, przerażacie mnie. Ja mam ledwo miseczkę B i rozważam branie tabletek w przyszłości. Ile można stosować prezerwatywy? Ale jak mam mieć po tym rozmiar A to chyba wpadnę w depresję. :( Już i tak mam lekkie kompleksy na tym punkcie.

Gość wwwwwwwww....
może akurat te tak działają, kiedyś byłam na mercilonie i było suuuper :-) trzeba próbować, które podejdą.

niedlugo bede miec wizyte u swojej lekarki, myslicie ze moge ja poprosic o zmiane tabletek? po 2. miesiacu?