Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quills

Czy powinienem rzucić dziewczynę dla tego że często choruje?

Polecane posty

Gość quills

Witam, Mam dziewczynę, ogólnie mówiąc jest chorowita i ma dużego pecha do różnego rodzaju wypadków itp rzeczy, miała z tego powodu wiele operacji. Przez jeden z wypadków, zaistniała możliwość że straci władzę w jednej ręce. Pomijając kwestię miłości, ostatnio zacząłem się zastanawiać czy z taką dziewczyną, będę w stanie stworzyć szczęśliwy i trwały związek. Chodzi tu o życie po ślubie, czyli praca, zajmowanie się dziećmi, domem, itp rzeczami, skoro Ona nie będzie w stanie za bardzo niczego zrobić wokół siebie, a co dopiero inne rzeczy, na dodatek często ma wypadki i choruje. Rodzice mi mówią żebym się jeszcze zastanowił, bo to decyzja na całe życie, a z "niepełnosprawną" dziewczyną będę miał bardzo ciężko. Na dodatek, są strasznie podejrzliwi co do niej, ponieważ ma dużą bliznę na brzuchu po operacji, a oni podejrzewają że to po "cesarce" i również dla tego że pierwsza mnie poderwała. :) Co do miłości to kocham ją, choć nie pociąga mnie jej fizyczność gdyż nie jest zbyt urodziwa, więc sex też jest jakimś tam problemem. Ale boję się że mogę nie znaleźć już innej dziewczyny, kiedy rzucę ją. Proszę o opinie i porady, bo nie mam z kim tak o tym pogadać. pozdrawiam

Gość gosia342
co masz na myśli mówiąc "czesto choruje"? katar łapie czy się przeziębia?

Gość helga33333
Marne prowo.

Gość jesteś chodzącą porażką
:O

Gość onatoja84257
ty buraku !!!!!!!!!!1 puknij sie w łeb !!!!!!! wspolczuje tej dziewczynie takiego chlopaka, moj chlopak tez coruje i jest tez po operacij ale go kocham i nigdy bym go nie zostawila, jestes swinia!!!!!!!!!!

Gość macho_23
zostaw ją po co ci taka kaleka ? i jeszcze do tego brzydka ?

Gość blanka skakanka
ile masz lat?nie pociaga cie to jak ja niby bzykasz?

Gość macho_23

Gość blanka skakanka
ile masz lat?

Gość dobre i mocne
jaja se robisz z tym postem?

Gość stefanekkkk23

Powiem tak: jestes bardzo wyrachowany, ale moze tak wlasnie w zyciu trzeba? Za zerwaniem przemawia glownie jedna rzecz: ona cie fizycznie nie pociaga, wiec nie ludz sie, ze to sie zmieni na lepsze w przyszlosci.

Gość grobelna
moim zdaniem jeśli tak mówisz to... nie za bardzo ją kochasz. ona potrzebuje kogoś silnego i pewnego, a nie takiego, co ma wątpliwości.

Gość moim zdaniem za bardzo
skupiasz się na jej wadach. Właściwie to pomyśl tak perspektywicznie: chcesz założyć rodzinę i mieć dzieci, które, jak wiadomo, zapadają na różne choroby i nie sposób przewidzieć na co i kiedy - wtedy BARDZO POŻYTECZNA w naszym pięknym kraju jest umiejętność poruszania się po meandrach NFZ i orientacja w całym tym chorym systemie, żeby w ogóle to dziecko do odpowiedniego lekarza zarejestrować.

Gość jkuhjkghjghjghjhgjh
0/10 +1 za wpis autora: onatoja84257:D czyli 1/10

Gość karnawalowa skarpeta
ale z was debile - lykacie takie marne prowokacje!

Gość quills
to nie jest prowokacja, na prawdę mam problem, i liczyłem na jakieś porady a nie pojeżdżanie...