Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonywspanishgirl

Kto mi przetlumaczy z hiszpanskiego?

Polecane posty

Cada manana aldespertar y durante el dia me encuentro pensando en ti. Veo tu sonrisa, escucho tu voz u me vuelvo a enamorar de ti. Ah! Que hermosa es la vida.

Gość kalok
Co rano i w ciągu dnia myślę o tobie. Widzę twój uśmiech, usłyszę twój głos i żę mnie znowu kochasz. Ah! Jak piękne jest życie.

a to kto mi przetlumaczy Hay un lugar especial enmi corazon que solo tu puedes tocar un lugardonde puedo ir y sentirte cerca. Durante el dia pienso en ti, veo tu sonrisa, escucho tu voz y en mis pensamientos apareces tiernamente. Amandonos como nos amamos es dificil estar separados, y al nopoder tenerte entre mis brazos, solo me queda el consuelo de llevarte en mi corazon.

i to jeszcze Cuando me siento triste, me gusta pensar que me abrazas y que me cubres como una manta que da calor en una noche fria. Como me gusta tenerte conmingo, y de todas las parsonas que he conocido, me alegra que hayas sido tu quien robo mi corazon.

Gość nieeee tak...
koles! jak Ty sie z nia dogadujesz jak prosisz o przetlumaczenie tego ;)

Gość ona ruska chyba
Każdy aldespertar rano i w ciągu dnia spotykam myślę o tobie. Widzę twój uśmiech, usłyszeć twój głos u mnie kochasz ponownie. Ah! Jak piękne jest życie.

po angielsku chce dla nie zrobic przyjemnosc i napisac walentynke po hiszpansku

Gość wuja google
i to jeszcze Kiedy jestem smutny Myślę, że obejmuje ono i obejmuje mnie jak koc Które ogrzewa zimną noc. Jak chcesz ty conmingo, Parson i wszystkich znam, Cieszę się, że już swoje który ukradł mi serce. wujek google jest dzis laskawy

Gość nieeee tak...
no to po co chcesz to tlumaczyc skoro ona juz jest napisana po hiszpansku ;)

Gość nieeee tak...
tak wujek google niesamowicie teksty tlumaczy! :D dzis chyba pijany z lekka jest bo jakies bzdury pierd**** ;)

Istnieje specjalny serca stronieMój miejsce można po prostu grać lugardonde mogę iść i czuć się blisko. W ciągu dnia myślę o tobie Widzę twój uśmiech, usłyszeć twój głos w moich myślach pojawia się czule. Kochać siebie jak miłość trudno jest oddzielić i nopoder cię w ramionach, Mogę tylko komfort zabrać cię w moim sercu. chyba ten wiersz wybiore

Gość nieeee tak...
tak bardzo ladny ale szczegolnie moja uwage przykuly dwa fragmenty, a mianowicie: "lugardonde mogę iść i czuć się blisko." "i nopoder cię w ramionach," - cos w stylu nonstoper miec Cie w ramionach?

moz ektos lepiej tlumaczy niz wujek google

Gość wuja google
niestety nie posiadam translatora. poslugujac sie googlowskim translatorem jak widac wyszlo co wyszlo :D ja hiszpanskiego ni w ząb nie kumam, chociaz to piękny jezyk :P tu masz cos http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa-tlumaczenia/130174 http://grono.net/jezyk-hiszpanski/topic/672246/sl/sentencje-aforyzmy-przyslowia-i-powiedzenia-po-hiszpansku-tlumac/ jak nie znasz hiszpanskiego i masz slabo przetlumaczone to lepiej nie wysylaj bo moze tam jakies dziwne wyznanie jest,ktore tlumacz nie wylapie. jakis kontekst cyz cos.

Gość nieeee tak...
wuja google - no wiesz licza sie tez checi :) kolega powinien podziekowac ;)

Gość nieeee tak...
uuu to wspolczuje wuju google ale Ty masz caly internet w sobie wiec zdasz bez problemu :) tego Ci zycze!! dobranoc i powodzenia :) 🌻

Gość wuja google
nie dziękuję :P dobranoc :) ps. babą jestem :D

Gość nieeee tak...
no to ciociu google hehe ;) mimo wszystko powodzenia :)

??;-) Moz ektos zna jakies wiersze po hiszpansku na walentynki

Gość karswsz***s
ss