Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhsdd

czy dobrze sie odchudzam? napisalam co jadlam

Polecane posty

Gość jhsdd

dzis zjadlam : 1 sniadanie : herbata gorzka,pol kromki z serem. 2 sniadanie : bulionowka zupy pomidorowej z makaronem. o godzine 15 :kanapka z zoltym serem i kielbasą . + woda . . . to dieta MZ..dobrze?

Gość tea tree tee
ser? kielbasa? nie za bardzo

Gość jhsdd
ZUPE SAMA PRZYGOTOWALAM,A Z SEREM ZJADLAM 1 KANAPKĘ..

Gość dwunasta w południe
najlepsza dieta to jeść to co się lubi, ale w mniejszych ilościach, po pewnym czasie organizm przyzwyczaja się do mniejszych ilości i nie domaga się więcej jedzenia, a waga z przed diety nie wraca

Gość gggggggggggyy
genialnie, napisz ksizke o swojej metodzie

Gość czekam na pita
nie napisała, ze z torebki. Bulionówka to takie naczynie w którym podaje się zupy :D Ale z makaronem powinna być chyba podana w talerzu?

ah.. coz ja taka nieokrzesana... nie slyszalam o bulionowkach... co dzien madrzejsza jestem :D

jeśli chodzi o ilośc to git. Ale makaron na diecie? ja powiem tak ser jeden plasterek czy to żólty czy to bialy nie ma znaczenia. Gorzej jakbys zjadla pol kilo tego sera plasterek nie zaszkodzi, a zamiast kielbasy proponuje szynke drobiowa

Gość niezbyt
a gdzie tu witaminy czyli warzywa i owoce? poza tym na sniadanie powinnas jesc najwiecej w ciagu dnia. liczba posilkow tez kiepska, powinnas czesto, 5-6 razy dziennie. Na tej diecie bedziesz ciagle glodna i po paru dniach ja rzucisz.

Gość jhsdd
dzięki ;) no jakos zjadlam w bulionowce bo chcialam zeby bylomniej niz w talerzu ...tak mysle czy dzis cos jesz jeszcze czy cwiczyc czy co? waze ok 63 kilo ..chce zrzucic z 5 ..

Gość IMO13248
Ile To kalorii? Chyba poniżej 1000/800...

Gość to teraz pomóżcie i oceńcie mo
je jedzenie śniadanie-2 wafle ryżowe z jogurtem naturalnym -jabłko z 2 waflami i pesti z dyni potem jabłko z 4 waflami pestki z dyni i teraz pestki z dyni i tyle planuje na dziś brakuje mi warzyw muszę to uzupełnić wieczorem

Gość jhsdd
a tweraz mam w domu pyszne pieczone mieso wieprzowe..ale nie moge ;(

Gość IMO13248
Dziewczyny -pozdrówcie efekt jojo ode mnie...

Gość jhsdd
to co mam zrobic;/

a ja uslyszalam ostatnio jedno madre zdanie!! " nie ma sensu stosowac 1500 diet w zyciu, bo jak zwykle kazda jest zle zbilansowana i po odstawieniu sie tyje, wiec lepiej jesc wszystko ale w malych ilosciach i czesto"

Gość jhsdd
Coralick masz racje,wiec ja jem wszystko imale ilosci..

Gość IMO13248
Dobrze zbilansowana dieta: wegle, bałko, odpowiednie tłuszcze. Jedz częsciej a w mniejszych ilościach. Jedz tak aby było zdrowo i SMACZNIE. Dieta nie powinna być jednorazową katorgą tylko ciekawym, przyjemnym i skutecznym sposobem w jaki sie bedziesz odżywiać. No i ostatni punkt, na który skrzywisz sie z niesmakiem -ćwicz...

TY z tymi waflami ryzowymi nie przesadzaj to sa weglowaodany jeden moglby yc gora dwa, a ty sie tylko tym zapychasz w ogole nie przemyslana dieta.

Gość jhsdd
no wlasnie nie wiem jakie cwiczenia wykonywac ..kiedys bardzo schudlam bbez zadnych cwiczen..ale moje cialo na tym ucierpialo