Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana1111

zacznijcie dbać o swoje psy i inn zwierzęta,bo rozpacz ogarnia jak one się męczą

Polecane posty

Gość zbulwersowana1111

po co niektorzy biorą psy, koty, chomiki jak nie umieją o nie zadbać?? nie raz widzę na dworze strasznie zaniedbane psy. maja długa siersc i tak pokołtunioną, że no nie wiem. psy z zaropiałymi oczami to niemal standard. już nie wspomnę o tym, że chodzą brudne i smierdzące. to samo tyczy się właścicieli kotów. nie raz byłam w domu, gdzie po prostu kuweta byla maksymalnie przepelniona i w calym domu jebało odchodami. tak samo wszelkie gryzonie maja nie sprzątane tygodniami. o sprzątaniu trawnika po pieskach nie wspomne. przyznajcie się szczerze ile z was ma zaczipowane psy? no?

Gość zgadzam sie w 100%
dokladnie. jak nie macie czasu sie zajmowac zwierzetami to po co bierzecie smierdziucha. ja czasu nie mam wiec zwierzat nie trzymam. jak mozna wziac do domu psa i wychodzic z nim jedynie na 5 min spacerki? o tym, ze schylić się po gowno cięzko to już nie wspomnę. ale i tak najgorsi są debile co do bloku biorą wielkiego psa i albo spuszczaja to wielkie bydle w miejscach publicznych stwarzajac zagrożenie, albo męczą pieski caly czas na smyczy!

Ja psa nie mam zaczipowanego, ale dbam o niego czysciutki na tyle na ile pies moze byc czysty.Zawsze go wyczesuje, wycieram oczka, lapki jak przyjdzie z blota z dworu zeby nie pozasychalo jak wytarza sie gownie to tez go wyszoruje. Ale byl u mnie w domu chomik to fakt tych wiorow nie chcialo mi sie sprzatac i nigdy wiecej sobie nie kupie gryzonia. Bo halasowalo to jak diabli. No, ale w brudzie nie zyl trza bylo sie przemoc i co kilka dni wymienic kuwetke w klatce

moj pies to owczarek niemiecki ale mu dobrze u mnie w bloku tyle co sie nabiegamy razem

Gość zgadzam sie w 100%
chyba sobie kpisz. jak pies moze byc szczesliwy biegajac caly czas bedac uwiazany na smyczy :o

Gość zgadzam sie w 100%
no i ciekawe co zrobisz jak ci pies zginie, bo cięzko dupe ruszyc do weterynarza i za darmo zaczipować :o

caly czas nie jest na smyczy w domu chodzi wolno. Na smuczy jest tylko w drodze z domu na łąki - przezyje to mysle, ze pies najszczesliwszy jest jak czuje sie kochany, dobrze traktowany, a to, ze czasem zalozy mu sie smycz to to przeciez nie buda z lancuchem

Gość zgadzam sie w 100%
czyli spuszczasz wielkiego psa stwarzając zagrożenie. pieknie :o

Gość zbulwersowana1111
hehehe wybacz, ale jakos mi sie nie chce wierzyć, że codziennie bez wzgledu na pogode, trzesienie ziemi, mróz i cha wie co jeszcze zapierdzielasz na łączki wypasać przez kilka godzin psa! sory, ale nie wierze. no i psa pewnie zostawiasz samego na 8h, to tez jest chore zeby psa na tak dlugo zostawic.

A czego do mnie pijecie? Ja o psa dbam nie mam nic sobie do zarzucenia. Rodzine mam 5 osobowa wiec pies nigdy nie jest sam i na zmiane wychodzimy rowniez, a wiesz gdzie mieszkam? Na potoku w Radomiu to chyba oczywsite jest, ze na laki jest jak rzut beretem i sa tam pustki chyba, ze ktos chleje w krzakach Nikt sie psa mojego nie boi dzieci tez sie z nim bawia. Zazwyczaj jak ktos przechodzi to zamiast opierdolu slysze ohy i ahy jaki moj pies jest ladny to, ze Wy macie zgryźliwych sasiadow to Wasz pech

I tak nawiasem mowiac kazdy pies zasluguje na milosc i dom. Wiadomo, ze wieksza czesc ludzi mieszka w blokach i dlaczego szczesliwe maja byc tylko male psy? w wieksza szwedac sie lub byc uwiazanym gdzies na wsi na lancuchu w budzie z wrosnieta kolczatka:( niestety to, ze ktos ma ogrod i dom wolnostojacy wcale nie oznacza, ze dobrze zadba o psa. Teraz niestety czestszy jest widok powiazanych psow, bo przeciez trawnik im zasraja i dzieci sie wypaprza w gownie. Wiec lepiej uwiazac. Dlatego uwazam, ze juz lepszy zywot psa w bloku czasem jest. Chociaz nie twierdz,e ze kazdy pies w bloku jest szczesliwy. Sa ludzie ktorzy za nic maja wygode psa i wyprowadzaja go tylko na siusiu i do domu. Jednak bardziej mi szkoda tych powiazanych psow na lancuchach

Gość ofhssfohsush
upupup

Gość ja mam 3 psy
dbam o nie i sprzątam po nich gówna - co w tym trudnego? :O