Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsafsafsa

rodzina uważa mnie za śmiecia bo nie chce wyjechać do pracy z 2 tys na

Polecane posty

Gość fdsafsafsa

umowę o dzieło - bo tylko taką pracę mi oferują więc żyłbym za te 2000 miesięcznie w dużym mieście i opłacał z tego wynajęcie mieszkania :o po 2 latach może bym dostał awans i dobił do 3000. ale ja uważam że mój czas jest wart dużo więcej, że mogę zarobić dużo więcej pracując na własną rękę i lepiej na tym wyjdę bo będę robił dokładnie to co chce a nie poprawiał błędy szefa. jedyny problem to że potrzebuje pól roku żeby dokończyć program który będę mógł sprzedawać przez internet. ale rodzina tego nie rozumie. uważają że przegrałem życie bo nie mam jakieś roboty w jakieś firmie za śmieszne pieniądze. myślą, że siedzę w domu, nic nie robię i płaczę bo nie mogę sobie znaleźć pracy :o na początku było im mnie żal - teraz to już jest jawne chamstwo z ich strony

Gość kochajcie..
A ZWIERZĄTKA KOCHASZ ŁACHUDRO ?????

niektórzy marzą 2tys miesięcznie . Twoje życie i rób jak uważasz .

Gość plum plum plum
jeżeli masz pomysł na siebie i będziesz potrafił potem sprzedac swój produkt, to nie patrz na co myslą inni, udowdnij sie ż esie mylą :)

Gość fdsafsafsa
mam 32 lata i kawalerem, jeszcze nigdy nie pracowałem

fdsafsafsa mam 32 lata i kawalerem, jeszcze nigdy nie pracowałem jeśli to nie podszyw to jednak mają racje :O

Gość plum plum plum
to sie nie dziwię, 32 lata na utrzyamaniu rodziców :O nie dziw sie im, że w ciebie nie wierzą i chcą bys cos zrobił ze sobą

Gość fdsafsafsa
"jeśli to nie podszyw to jednak mają racje " podszyw, ktoś chyba tutaj zazdrości tych 2000 :D

Gość albo jesteś nastolatkiem
albo pochodzisz z naprawdę jakichś nizin społecznych. Kto w ogóle używa takich słów jak śmieć? A tak BTW, to jakie to stanowisko, które Ci proponują, a go nie chcesz?

Gość fdsafsafsa
programista to tak pięknie brzmi ale jak nie masz kilku lat doświadczenia to ci dają poprawianie jakiś gówien, które ktoś kiedyś napisał potem jest ciężko przez to znaleźć dobrą pracę bo co z tego że masz przepracowane 2 lata jeśli się zajmowałeś projektami które są żmudne ale nie ambitne i tak naprawdę świadczą tylko o zacofaniu twojego poprzedniego pracodawcy