Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panacea

czy ktoś jeszcze czuje siętak podle ???

Polecane posty

Gość panacea

Tak się zastanawiam, czy każdemu od czasu do czasu przytrafia się taki felrny okres...czy może tylko ja mam pecha?? a może inni się lepiej maskują ze swoimi problemami? Pasmo nieszczęść zaczęło się od wakacji 2009, kiedy to postanowiłam wyjechać na 3 miesiące do pracy- z ambitnym planem,że zarobione pieniądze odłożę sobie na "ostatni, rok studiów' aby ukończyć uczelnie za granicą ( naiwna ja myślałam,że taki zabieg pomoże mi potem znaleźć prace w Polsce). rok akademicki 2009/2010 przecierpiałam... zagranicznej oazie wiedzy..... na diecie chlebo/dżemowej...a wszystko z najniższych marketowych/dyskontowych półek :-( Rodzinie i mężowi oczywiście się tym nie chwaliłam...... Po powrocie do Polski okazało się,że poszukiwanie pracy nie idzie zgodnie z planem......gorzej bo nie idzie wcale :-( a nie mieszkam bynajmniej w małej wiosce :-( Podczas mojej rocznej nieobecności mąż awansował na managera restauracji.....i najwidoczniej mocno sie zmienił- z mojej perspektywy na gorsze. Od kiedy wróciłam do PL pod koniec września, na zmiane slucham utyskiwań męża i rodziny, tak jakby siedzenie na 4 literach w domu było celem mojego istnienia.......Doceniam,że mąż świetnie sobie radzi 'bez papierka', ale w zawodzie w którym chcoiałam pracować wykształcenie wyzsze jest niezbędne, więc ja na studia pójść chciałem. Dzięki 2 letniej serii niepowodzeń zostałam w oczach bliskich zdegradowane do roli pasożyta....i posadzona o wybredność w poszukiwaniu pracy itd itp. zyć mi się tak nie chce.....coraz cześciej myślę,żeby nawet zarejestrować się do AIESEC i jechać chociażby na wolontariat,może chociaż komuś pomoge i bedę potrzebna. Siedzenie w mieszkaniu męża i wysłuchiwanie jaka jestem nieuzyta/ nieumiejaca goitować/ nieprzeboowa jakoś mnie nie cieszy.... kij z taka egzystencją :-(

Gość miss_marimekko
..nie nie tylko u Ciebie :-( Bedzie dobrze, na pewno znajdziesz pracę w końcu a jakie studia kończyłaś???

Gość dsgsdrhvcbvc
:-( współczuje