Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppw

Czy przechowujecie stare indeksy ze studiów i prace magisterskie??????

Polecane posty

Gość ppppppw

Witajcie. Czy macie jeszcze indeksy ze studiów i prace magisterskie? Nie wiem czy jest mi to potrzebne do czegoś, studia skończyłam 7 lat temu więc chyba już jest to bezużyteczne. Jak myślicie?

ja mam indeks na pamątkę - studiów nie ukończyłam ale indeks leży w szafie, kiedyś go pokaże dzieciom jak nie będą mi wierzyły, że studiowałam :D:D:D

a ile ty tych prac magisterskich i indeksów masz, że az tak Ci przeszkadzają?

Gość kochana Marysia
oczywiscie , ze przechowuje indeks i prace magisterska. :) tyle pracy w to wlozylam a teraz mam wyrzucic?

oczywiście, że tak. Jest to jakaś pamiątka zawsze

Gość indeks radzę zostawić
bo nie wiadomo, co Ci do głowy strzeli - np. nowe studia, albo inny kurs, szkoła, albo nawet jakiś kurs z pracy na który Cię wyślą i wtedy będziesz mogła przepisać sobie np. durny W-F lub co innego. Natomiast pracę magisterską możesz dać dzieciom do rysowania, bo jeśli kiedyś będzie Ci potrzebna, to przechowuje ją uczelnia.

Zostawiłam sobie na pamiątkę kiedyś dzieciom pokaże co mamę na studiach interesowało/

Oczywiście, ze przechowuje. Zalega sobie razem z dyplomami w szufladzie :). Pokaże kiedyś dzieciom i uświadomię, że 3 to mega ocena!

Gość pewnie ze tak hehe
byłam młoda i ładna, ładne mam zdjęcia w dyplomach :)

Gość wirowka
ja am USOS-a i nie mam probllemu ;p

Gość ppppppw
czyli przechowujecie głównie na pamiątkę? ja mam 3 indeksy i 3 prace (1 licencjacka i 2 magisterskie). Jeśli chodzi o przepisanie oceny jak zdecyduję się na kolejne studia to nie wiem czy wezmą pod uwagę ocenę z przedmiotu, którego uczyłam się 7 czy nawet 10 lat temu. Pytam Was, bo się przeprowadzam i nie chce mi się wozić zbędnych przemiotów :)

Gość ppppppw
czyli przechowujecie głównie na pamiątkę? ja mam 3 indeksy i 3 prace (1 licencjacka i 2 magisterskie). Jeśli chodzi o przepisanie oceny jak zdecyduję się na kolejne studia to nie wiem czy wezmą pod uwagę ocenę z przedmiotu, którego uczyłam się 7 czy nawet 10 lat temu. Pytam Was, bo się przeprowadzam i nie chce mi się wozić zbędnych przemiotów :)