Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonazaba

bol kregoslupa po porodzie

Polecane posty

Gość czerwonazaba

czy to normalne ze pol roku po porodzie nadal boli mnie krzyz? i to dosc dziwny bol bo nie boli jak chodze robie cos czy dzwigam malego(8kg wiec jest juz co ponosic:) ) Boli gdy poleze na plecach lub brzuchu.jak przez sen przekrece sie na plecy lub brzuch to nie potrafie wstac z bolu.a wyjmowanie synka z lozeczka to koszmar.ale wystarczy ze np. przejde sie do kuchni zrobic malemu mleczko i bol mija.troche zaczyna mnie to martwic moze powinnam na jakis sport chodzic? miala ktoras tak?

Gość a ja pytam gdzie byli rodzice?
tak to jest zupełnie normalne z tego względu że jak byłaś w ciąży ciężar rozkładał się zupełnie inaczej niż teraz (bez ciąży) musisz koniecznie zacząć ćwiczyć. też to miałam, ale jak zaczęłam się więcej ruszać to przeszło.

Gość mam dzisiaj pecha.............
Może Ci kość ogonowa lub krzyżowa pękła

ja tak mam do dziś. ćwiczę regularnie ale nic to nie daje. całą ciążę miałam potworne bóle krzyża, potem przy porodzie bóle krzyżowe , i do teraz (ponad 2 lata od porodu) ten cholerny krzyż boli. właśnie w nocy jak śpię na plecach, albo na brzuchu (tu jest istna masakra), o noszeniu synka nie wspominając (mój wazy już prawie 16 kg), albo jak chcę sobie odpocząć i poleżeć, po 10 minutach musze wstać bo kręgosłup za bardzo boli.

Gość majowa dziewczyna;)
mi po porodzie strasznie pogorszył się wzrok

Gość czerwonazaba
mala agatka pomimo cwiczen nadal boli? a bylas z tym u lekarza?ja myslalam zeby moze na jakies masaze specjalistyczne pojsc czy cos. to juz nam tak to zostanie?